“Top !!”

Eda Specialiteiten
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 31
27 oktober 2022 beoordeeld

Zeer aardige bediening, heerlijke maaltijden dat is echt genieten bij restaurant Eda .
Het restaurant zelf is ook sfeervol ingericht

Datum van bezoek: oktober 2022

16 oktober 2022 beoordeeld

Liefdevol bereid en hartelijk geserveerd, het was een fantastische maaltijd.
Wij hadden een viergangen maaltijd, heerlijk en prima hoeveelheid.
Er wordt geen alcohol geserveerd, dus dat moet de gast misschien van tevoren weten.

Datum van bezoek: oktober 2022
1 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kan het heel kort houden: we hebben heerlijk gegeten! En erg leuk om weer eens niet-Nederlands te eten. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: september 2022
27 maart 2022 beoordeeld

Door een kijkje te nemen op Tripadvisor kwamen we terecht bij Eda’s specialiteiten. Van begin tot einde was alles uitstekend! De gastheer kwam met veel passie de menu voorstellen en zo hebben wij genoten van heerlijke Turkse gerechten! Wij raden het aan iedereen aan!

Datum van bezoek: maart 2022
5 maart 2022 beoordeeld

Heerlijk gegeten, hartelijke gastheer. Knusse locatie met zeer gezellige sfeer. Eten met liefde & passie bereid door mw Eda zelf. Bedankt, we hebben genoten!

Datum van bezoek: maart 2022

Reizigers die Eda Specialiteiten bekeken, bekeken ook

In Eda Specialiteiten geweest? Deel je ervaringen!