Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kwaliteit eten en vriendelijke bediening”
Beoordeling van Eda Specialiteiten

Eda Specialiteiten
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 30
Gegevens restaurant
6 september 2021 beoordeeld

Aan de hand van de recensies hadden we besloten om hier eens te gaan proeven. Nou geen moment spijt van gehad, heerlijk! Goede kwaliteit vlees, lekker hapjes en uiterst vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: september 2021
1  Bedank Ndswo2761
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

8 - 12 van 108 beoordelingen

22 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, waar merkbaar veel moeite en passie in gestoken wordt. Heel erg bedankt voor het lekkere eten en de vriendelijke service!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank maximepeeters
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 augustus 2021 beoordeeld

Geweldig warme ontvangst, bediening, en vooral natuurlijk het eten! Wij aten resp. zalm en vegetarisch en het was echt heel erg lekker. De 'mezes' waren al (bijna) vegetarisch, en de hoofdgerechten waren echt verschrikkelijk lekker. Wij waren nog niet zo bekend met de Turkse keuken, althans niet op dit culinair niveau, en wij zijn zeker niet teleurgesteld! We kwamen er speciaal voor uit Venlo maar dit was de trip naar Venray meer dan waard. We kregen zelfs een "feestfontein" bij het toetje omdat één van ons geslaagd was voor een opleiding!

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank wiespreektmij
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 augustus 2021 beoordeeld

Erg lekker gegeten en gelukkig van de Turkse keuken mogen proeven op culinaire wijze en niet standaard zoals bij een shoarma zaak. Onze zoon heeft ook genoten van het eten, vooral van de geroosterde broodjes met kruidenboter en natuurlijk ook de patat. Vriendelijk personeel, prijs/kwaliteit verhouding klopt. Ook de inrichting van het restaurant is klein, maar zeer knus, modern en sfeervol. Erg tevreden en goed ontvangen door Hakan. Als we niet zo ver weg zouden wonen, waren we zeker vaker gekomen.

Hartelijke groeten,

Erik en Galina :-)

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 392galinam
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke en lekkere menukaart. Je kunt zien dat er zorg aan is besteedt. De 4 gangen menu is goed bevallen. Een domper op het laatst toen de volledige cappucino betaald moest worden (koffie bij menu inbegrepen).

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank 709theaw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eda Specialiteiten bekeken, bekeken ook

 

In Eda Specialiteiten geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.