Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Delicious”
Beoordeling van Eda Specialiteiten

Eda Specialiteiten
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 30
Gegevens restaurant
22 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, waar merkbaar veel moeite en passie in gestoken wordt. Heel erg bedankt voor het lekkere eten en de vriendelijke service!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank maximepeeters
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 108 beoordelingen

21 augustus 2021 beoordeeld

Geweldig warme ontvangst, bediening, en vooral natuurlijk het eten! Wij aten resp. zalm en vegetarisch en het was echt heel erg lekker. De 'mezes' waren al (bijna) vegetarisch, en de hoofdgerechten waren echt verschrikkelijk lekker. Wij waren nog niet zo bekend met de Turkse keuken, althans niet op dit culinair niveau, en wij zijn zeker niet teleurgesteld! We kwamen er speciaal voor uit Venlo maar dit was de trip naar Venray meer dan waard. We kregen zelfs een "feestfontein" bij het toetje omdat één van ons geslaagd was voor een opleiding!

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank wiespreektmij
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 augustus 2021 beoordeeld

Erg lekker gegeten en gelukkig van de Turkse keuken mogen proeven op culinaire wijze en niet standaard zoals bij een shoarma zaak. Onze zoon heeft ook genoten van het eten, vooral van de geroosterde broodjes met kruidenboter en natuurlijk ook de patat. Vriendelijk personeel, prijs/kwaliteit verhouding klopt. Ook de inrichting van het restaurant is klein, maar zeer knus, modern en sfeervol. Erg tevreden en goed ontvangen door Hakan. Als we niet zo ver weg zouden wonen, waren we zeker vaker gekomen.

Hartelijke groeten,

Erik en Galina :-)

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 392galinam
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke en lekkere menukaart. Je kunt zien dat er zorg aan is besteedt. De 4 gangen menu is goed bevallen. Een domper op het laatst toen de volledige cappucino betaald moest worden (koffie bij menu inbegrepen).

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank 709theaw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben ons bij Restaurant Eda laten verwennen met het 4-gangen pan menu. Deze keuze bleek een schot in de roos.
Het eerste gerecht was een kopje soep (tomatensoep van geroosterde tomaten) geserveerd met een sneetje geroostetd stokbrood met kruidenboter.
Daarna volgde een plank met mezes (zal deze niet omschrijven, want er mag nog wel iets te raden overblijven) alles was meer dan lekker, het was in een woord ' voortreffelijk'.
Daarna volgde het hoofdgerecht van onze keuze, geserveerd met geurige rijst en een goed gevulde salade.
De porties waren royaal, en ook nu weer overheerlijk, alles moet wel met passie en liefde zijn bereid, dat proef je namelijk terug in ieder gerecht!
Blijft er (te) veel over van je gerecht, omdat je bent voldaan, dan biedt men aan om dat wat over is voor je in te pakken zodat je dat mee kunt nemen naar huis. Fantastisch aanbod, en zo wordt er geen kostelijk voedsel verspild.
De 4e gang van het menu is een nagerecht, hierover kunnen we helaas niet oordelen. We waren zo voldaan dat we ervoor gekozen hebben het nagerecht te laten voor wat het is, en hebben ter afsluiting van deze feestelijke maaltijd gekozen voor een kopje (turkse)koffie.
Dankjewel chef Eda, gastheer Hakan en vakkundige vriendelijke ober(student). Jullie hebben ons een fantastische avond bezorgd. Wanneer we weer in Venray zijn komen we graag weer bij jullie eten. Een vriendelijke groet vanuit Vlissingen :)

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Jacobi v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eda Specialiteiten bekeken, bekeken ook

 

In Eda Specialiteiten geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.