We hebben ons bij Restaurant Eda laten verwennen met het 4-gangen pan menu. Deze keuze bleek een schot in de roos.
Het eerste gerecht was een kopje soep (tomatensoep van geroosterde tomaten) geserveerd met een sneetje geroostetd stokbrood met kruidenboter.
Daarna volgde een plank met mezes (zal deze niet omschrijven, want er mag nog wel iets te raden overblijven) alles was meer dan lekker, het was in een woord ' voortreffelijk'.
Daarna volgde het hoofdgerecht van onze keuze, geserveerd met geurige rijst en een goed gevulde salade.
De porties waren royaal, en ook nu weer overheerlijk, alles moet wel met passie en liefde zijn bereid, dat proef je namelijk terug in ieder gerecht!
Blijft er (te) veel over van je gerecht, omdat je bent voldaan, dan biedt men aan om dat wat over is voor je in te pakken zodat je dat mee kunt nemen naar huis. Fantastisch aanbod, en zo wordt er geen kostelijk voedsel verspild.
De 4e gang van het menu is een nagerecht, hierover kunnen we helaas niet oordelen. We waren zo voldaan dat we ervoor gekozen hebben het nagerecht te laten voor wat het is, en hebben ter afsluiting van deze feestelijke maaltijd gekozen voor een kopje (turkse)koffie.
Dankjewel chef Eda, gastheer Hakan en vakkundige vriendelijke ober(student). Jullie hebben ons een fantastische avond bezorgd. Wanneer we weer in Venray zijn komen we graag weer bij jullie eten. Een vriendelijke groet vanuit Vlissingen :)