Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Turks eten😊”
Beoordeling van Eda Specialiteiten

Eda Specialiteiten
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 30
Gegevens restaurant
20 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De menukaart bevat een beperkt aantal gerechten, maar die zijn wel erg lekker. Wij hadden kofte met tomaat basilicumsaus, die was heerlijk. Je kunt alleen alcoholvrije drankjes bestellen, goed om tevoren te weten. De eigenaar is bijzonder vriendelijk en gastvrij. Zeker aan te raden.

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank JoseWMR
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

15 - 19 van 108 beoordelingen

30 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je echt een lekkere maaltijd zoekt, dan moet je bij Eda Specialiteiten gaan eten. Ik heb nog nooit zo goed gegeten in Venray. Het kip cashewnoten (mijn favoriet) is ontzettend lekker en past perfect met het crème saus. Ik heb veel in het buitenland gezeten en overal gegeten. Eda Specialiteiten, zit bij mij in mijn top 3! Niet alleen is het eten ongelooflijk goed. Maar ze zijn zo klanten vriendelijk. Na het hoofdgerecht raad ik de Baklava, met een Turkse thee of koffie aan! Alles is vers gemaakt!

5/5 Service
5/5 Smaak/Eten
5/5 De sfeer
5/5 Prijs
5/5 Verse ingrediënten

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Jonny2094
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Diner afgehaald in deze coronatijd. Het eten was echt voortreffelijk. Smaak en hoeveelheid waren super. Ook de vegetarische schotel was smaakvol.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank piet54
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 augustus 2020 beoordeeld

Boven verwachting heerlijk gegeten en genoten van het huiselijke sfeertje bij Eda. De köfte is echt een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank P5921ASdenise
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben telefonisch besteld en een maaltijd voor 2 afgehaald. Perfect getimed klaar!
Heerlijk gegeten van een met zorg en aandacht bereide maaltijd. Een aanrader voor thuis.
Ook al eens in de zaak gegeten. Was ook super!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank 488huubj
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eda Specialiteiten bekeken, bekeken ook

 

In Eda Specialiteiten geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.