Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader!!”
Beoordeling van Eda Specialiteiten

Eda Specialiteiten
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 30
Gegevens restaurant
22 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Door de verschillende aanbiedingensites zoals Wowdeal, Socialdeal en dergelijke, kom je nog eens ergens. Zo ook bij Eda in Venray. Wat een plezierige verrassing. Heerlijk eten, een hele vriendelijke eigenaar, en alles perfect verzorgd. Dit smaakte zeker naar meer, en dan gewoon zonder deal.. Graag tot een volgende keer.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank dannyv401
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

21 - 25 van 108 beoordelingen

30 april 2020 beoordeeld

Voor ons huwelijksbuffet hebben we "Eda Specialiteiten" ingeschakeld. En dat was een voortreffelijke keuze.
Het eten was heerlijk, je proeft de liefde en aandacht terug in elke hap. Alle gasten waren diep onder de indruk en er was ruimschoots voldoende iedereen. Het was de spreekwoordelijke kers op de taart van een prachtige dat: SUPER BEDANKT!!!!

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MikeJorie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten! Verschillende Turkse gerechten van goede kwaliteit. Porties waren ruimschoots voldoende en het personeel was ontzettend vriendelijk!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 701anoukh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch gegeten. Voor herhaling vatbaar. Erg lekker. Heerlijk Turks gegeten. Alles lekker vers zelf gemaakt door de kok

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Diana v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 november 2019 beoordeeld

Ik heb hier mijn 50e verjaardag gevierd met een groep van 35 personen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, vanaf de ontvangst tot aan het eind. Het begon met een heerlijk voorgerecht ook wel mezze genaamd en daarna een buffet van heerlijke vlees- kip- en groentengerechten met daarbij overheerlijke diverse salades. Iedereen heeft geweldig genoten van het heerlijke eten en niet te vergeten de goede en zeer gezellige sfeer. Bij dezen willen wij Hakan en Eda enorm bedanken en niet te vergeten de zeer bekwame en vriendelijke bediening.
Wij kunnen dit restaurant een ieder aanraden om er eens te gaan eten, of je nou met z’n tweeën bent of met een grote groep.

Groetjes, Angelique & Reno

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Tsjil67
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eda Specialiteiten bekeken, bekeken ook

 

In Eda Specialiteiten geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.