Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zelden zo lekker gegeten”
Beoordeling van Eda Specialiteiten

Eda Specialiteiten
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 30
Gegevens restaurant
22 september 2019 beoordeeld

Dit bezoek was echt voor herhaling vatbaar. Enorm vriendelijk geholpen en ik heb in tijden niet zo lekker gegeten. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Annita J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Kocaarslan, Eigenaar van Eda Specialiteiten, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2019

Beste Annita,

Het is een eer om voor jullie te koken.
Jullie zijn altijd welkom.

Met vriendelijke groet,

Eda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

32 - 36 van 108 beoordelingen

31 augustus 2019 beoordeeld

Al meerdere malen hier gegeten, maar het blijft steeds weer lekker! Een aanrader voor iedereen. Je hebt keuze uit meerdere specialiteiten. Service met een lach en een leuk gesprek.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank meike j
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met mijn man en zoon vanavond heerlijk gegeten bij Eda! We werden vriendelijk geholpen door de eigenaar en de jongen van de bediening. We kozen voor mezes (tapas) vooraf. Dit was verrukkelijk! Daarna had ik köfte, het was enorm smaakvol en super mals. Nog niet eerder heb ik dit zo lekker gegeten. Mijn man had zalmfilet en ook dit was heerlijk! De baklava als toetje maakte het zeker af, ook heel lekker! Kortom, we hebben genoten van heerlijk eten in een gezellig en gastvrij restaurant.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank cathspad
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
14 augustus 2019 beoordeeld

een geweldig restaurant met heerlijke gerechten hier proef je echt unieke smaken. Het is niet de standaard Turkse keuken maar echt iets bijzonders.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank joblefrandt
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker geëten. Mooie, heel smaakvolle gerechten. Vriendelijke bediening. Dit is echt een omweg waard.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank joeriv132
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eda Specialiteiten bekeken, bekeken ook

 

In Eda Specialiteiten geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.