Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten”
Beoordeling van Eda Specialiteiten

Eda Specialiteiten
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 44
Gegevens restaurant
21 juni 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten via social-deal. Zeer vriendelijke bediening.
Vooral de tapas is een echte aanrader.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank Anouk C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (102)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

39 - 43 van 102 beoordelingen

16 juni 2019 beoordeeld

Vandaag voor de tweede keer wezen eten. Dit keer met het gezin en ook dit keer hebben we weer heerlijk genoten van de heerlijke verscheidenheid aan gerechten. Als je niet goed weet wat je zou moeten eten van de Turkse keuken, kies dan voor het vier gangen menu waarbij je heel veel verschillende gerechtjes kunt proeven. Een echte aanrader. Vriendelijk personeel die je ook voldoende oprechte aandacht geven.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank ronaldsap
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Menu van de chef gegeten. Dat was echt een hele aangename verrassing! Heerlijk soepje, daarna een schaal vol lekkere hapjes/smeersels en als hoofdgerecht twee kipgerechten met rijst en salade. Kip was heel mals, heerlijk! Als toetje baklava en een brownie om te delen.

Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 331aileenv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk genoten van een yoghurt soep en tapas voor twee. Verse ingredienten, frisse verse kruiden, gezond gehanteerde zoutpot en mooi gevarieerd met vis, kaas, vlees en vooral veel groentes maakten dit gerecht af. Eindelijk de mooie Turkse keuken in Nederland te proeven. Een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank Marc v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een beetje weg gestopt in een winkelstraat vind je Turks specialiteiten restaurant Eda. Nee het is geen shoarma tent maar een echt restaurant met echt eten. De openingstijden zijn wel iets lastiger omdat het dus niet standaard iedere dag geopend is ( dacht alleen het weekend). Nu ben ik nooit in Turkije geweest maar als het eten daar zo smaakt overweeg ik serieus daar een keer op vakantie te gaan. Wij hebben er in ieder geval geweldig gegeten en snap ook niet helemaal waarom men hier nog niet met de benen buiten hangt. Misschien is het onbekende de factor of het feit dat er geen alcohol geschonken (geen vergunning geloof ik) mag worden? Voor mij was dit echter geen probleem, ik heb echter mensen zien vertrekken om deze reden. Raar, ik kom toch om te eten en dat lukt toch ook prima zonder een wijntje of pilsje? Aan het eten kan het in ieder geval niet liggen.

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank matharts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eda Specialiteiten bekeken, bekeken ook

 

In Eda Specialiteiten geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding