Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg goed een aanrader”
Beoordeling van Eda Specialiteiten

Eda Specialiteiten
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 30
Gegevens restaurant
29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant van lieve eigenaars die zelf koken en bedienen. Hier wordt nog echt gekookt met goede verse produkten. Passie voor de Ottomaanse keuken. Bijzondere en lekkere gerechten. Een aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank ronalds76
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

57 - 61 van 108 beoordelingen

29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten en erg lieve mensen. Een echte aanrader. Leuk en knus restaurant. Erg gezellig.

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank ReneEnAnnetteV
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 april 2019 beoordeeld

Heel lekker eten, geen kebab restaurant. Vriendelijke bediening en eigenaar. Wij hebben met 4 personen genoten van het overheerlijke eten. Schoon, netjes en aandacht voor de klant zonder dat het opdringerig overkomt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tobythomas38
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

we hebben hier de gehele avond heerlijk genoten van een 4 gangen diner met vrienden. Heerlijk om eens de Turkse keuken te proeven. we gaan er zeker nogmaals naar toe. personeel is erg vriendelijk.

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank 428marcel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze eerste keer bij Eda, ondanks dat we in Venray wonen. Wij hadden het 4-gangen menu voor 28,95 euro. Daarvoor hebben we ons buikje vol Gegeten. Heerlijke, voor ons onbekende, gerechten. Van alles een beetje proeven; daar houden wij wel van. We gaan hier zeker nog vaker komen.

Datum van bezoek: april 2019
2  Bedank Nicoleve71
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eda Specialiteiten bekeken, bekeken ook

 

In Eda Specialiteiten geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.