Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lekker eten en vriendelijk personeel”
Beoordeling van Eda Specialiteiten

Eda Specialiteiten
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 30
Gegevens restaurant
27 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

we hebben hier de gehele avond heerlijk genoten van een 4 gangen diner met vrienden. Heerlijk om eens de Turkse keuken te proeven. we gaan er zeker nogmaals naar toe. personeel is erg vriendelijk.

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank 428marcel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

60 - 64 van 108 beoordelingen

26 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze eerste keer bij Eda, ondanks dat we in Venray wonen. Wij hadden het 4-gangen menu voor 28,95 euro. Daarvoor hebben we ons buikje vol Gegeten. Heerlijke, voor ons onbekende, gerechten. Van alles een beetje proeven; daar houden wij wel van. We gaan hier zeker nog vaker komen.

Datum van bezoek: april 2019
2  Bedank Nicoleve71
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 april 2019 beoordeeld

Ons diner begon met een fantastische yoghurtsoep. Wat volgde was allemaal even heerlijk tot het dessert (baclava) en kopje koffie toe.
Gastvrij ontvangen, vriendelijke gastheer, intieme sfeer.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Coosje3
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 april 2019 beoordeeld

Het was een heerlijk avondje uit bij restaurant Eda. Zeer gastvrij. Wij hadden een viergangen menu . Alle gangen waren met zorg en veel smaak klaar gemaakt.
De yoghurt soep was uitmuntend. Hier gaan we zeker nog eens naar toe, als we in de buurt zijn.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Johan B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 april 2019 beoordeeld

Je kunt hier fantastisch turks eten. Heerlijk van smaak. In een sfeervol restaurant met uitermate vriendelijke bediening en service. Wij hebben genoten. Echt een aanrader!!

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Petra L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eda Specialiteiten bekeken, bekeken ook

 

In Eda Specialiteiten geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.