“Tapas of à la carte”

Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 11 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 14 - US$ 30
7 augustus 2020 beoordeeld

Als je hier gaat eten en je verwacht "Spaanse" tapas kom je bedrogen uit, ze voeren hun eigen tapaskaart en je kunt kiezen uit behoorlijk veel verschillende gerechtjes. De door ons gekozen hapjes zagen er allemaal prima uit en smaakten ook goed. Vlotte vriendelijke bediening in een ongedwongen sfeer.

Datum van bezoek: augustus 2020

2 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met mijn dochtertje heerlijk tapas gegeten
Zij het kinder menu met aan het einde een t shirt kado
Vriendelijke en Snelle bediening
Echt een aanrader als je uitgebreid wilt tafelen

Datum van bezoek: februari 2020
1 februari 2020 beoordeeld

Op een vrijdagavond tapas gegeten. Zeer ruime keuze. De bediening is vlot en netjes. De zaak zat vol, maar omdat er voldoende personeel was, hoefden we niet lang te wachten. Gerechten zijn smakelijk en van goede kwaliteit. Er zit wel aanzienlijk verschil in de omvang van de gerechtjes; bv gerookte zalm is een klein stukje, terwijl beenham een redelijk groot stuk vlees is. Geen idee of dat beter op elkaar is af te stemmen.

Datum van bezoek: januari 2020
19 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurant in centrum Venray. Naast a la carte ook mogelijkheid tot onbeperkt tapas eten. Leuke, smakelijke gerechtjes. Goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: november 2019
26 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zonder reservering toch nog een plekje kunnen krijgen omdat er een afmelding was. Gezellig restaurant, schappelijke prijzen en je krijgt echt goede porties. Ik had zelf de groentelasagne, smaakte goed. Hebben ook een uitgebreide tapaskaart. Vriendelijke bediening. Kortom, aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2019

Reizigers die Gossimijne Venray bekeken, bekeken ook

In Gossimijne Venray geweest? Deel je ervaringen!