“Verwenhapjes”
Beoordeling van Zowyzo Eten & Drinken

Zowyzo Eten & Drinken
Geclassificeerd als nr. 6 van 43 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 24
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Reserveringen
11 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk 12 uurtje met asperges en lekker pittige kip-currysoep (klein is meer dan voldoende) daarbij een boterham met zalm en krab.... Na deze lunch waarschijnlijk geen avondeten meer nodig 😅

Datum van bezoek: juni 2019

4 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Zowyzo weten ze hoe ze gasten een warm welkom moeten geven en vervolgens een fijne lunch of net welk ander moment kunnen bezorgen. De kwaliteit van het eten is goed en vooral passend bij wat je verwacht.
Leuke medewerkers die tijd en aandacht voor je hebben.

Datum van bezoek: mei 2019
13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Even de tijd overbruggen met een kop heerlijke cappuccino.
De cappuccino werd vlot geserveerd en was goed van temperatuur. Onderwijl genoot ik van de ambiance. Ik ken het nog van voor de uitbreiding met de naast gelegen opticiën. Nu de opticiën weg is, is deze ruimte er bij getrokken. Het hele interieur heeft een gedaante wisseling ondergaan. Een genot om er te komen.
Over de bediening niets op te merken, ga zo door.

Datum van bezoek: april 2019
Zowyzo, Eigenaar van Zowyzo Eten & Drinken, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2019

Bedankt voor uw reactie. Ook wij zijn erg blij met het nieuwe jasje. Lang over nagedacht en nu kunnen we er weer lang en fris tegenaan.

13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Koffie of lunch is top. Bezoek je Venray Zowiezo deze gelegenheid aandoen. Ook voor groep extra ruimte boven.

Datum van bezoek: april 2019

Bedankt voor uw reactie. Boven kan inderdaad ook voor groepen maar tijdens lunch en diner gebruiken we deze ruimte ook. Veel meer mogelijkheden hebben we nu op alle fronten.

31 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een geweldige zaak waar je super kunt lunchen. Top salades. En heerlijke pasta scampi. Ook gezellig buiten zitten bij mooi weer. Prima bediening.

Datum van bezoek: februari 2019

Thanks

Reizigers die Zowyzo Eten & Drinken bekeken, bekeken ook

In Zowyzo Eten & Drinken geweest? Deel je ervaringen!