Gezellige bar, blijft een begrip in venray, we hebben nu al zin in carnaval want dan is hulsman weer goed gevuld,
Paar geleden helemaal verbouwd maar nog steeds het vertrouwde gevoel van vroeger is er nog steeds
- Gratis wifi
- Restaurant
Ik heb eigenlijk niet echt iets goeds om hier over te vertellen. We hebben 15 minuten gewacht voordat iemand ons ging helpen. We werden gewoon genegeerd en toen zeiden ze dat er opstartproblemen waren, nou ze waren al 2 uur open daar niet van. Daarna kregen we een koude chocomel die helemaal vies was en een dikke haar in het slagroom kregen we er gratis bij.
Terug gegaan en weer 15 minuten gewacht tot we werden geholpen. We zijn uiteindelijk maar gegaan naar Brownies en Downies.
Midden in het centrum van Venray ligt dit hotel op loopafstand van de winkels en horeca gelegenheden. Mooie grote kamers, netjes, vriendelijke ontvangst alles wat je nodig hebt is aanwezig. Beneden bevind zich n sfeervol cafe!
Hotel ligr op een mooie lokatie midden op een plein .
ontbijt is zeer goed dames zijn niet zo vriendelijk.
Hotel kamer is uitstekend het nadeel is dat er geen raam open kan.airco is er wel .
Avondeten voor grote eters weinig maar wel goed variatie is er voldoende .
bediening varieert van vriendelijk tot zeer vriendelijk
Om met vrienden een gezellig " pilsje" te drinken is dit een prima optie.
Een zeer verzorgde " borrel hap "
De bediening kan iets beter .
De prijzen zijn niet echt laag ,maar nog aanvaardbaar.
Al met al een prima .
Het restaurant is voor de lunch redelijk te noemen. De kaart is ruim en wij gingen voor de uitsmijter met ham en kaas en het broodje Paul. Op zich smakelijk echter de borden waren niet voorverwarmd (zelfs koud) en de ham/kaas van de uitsmijter waren ook koud. Effect is dat halverwege de uitsmijter de lunch sterk was afgekoeld en aan smaak ten onder ging. Voor het broodje Paul geldt hetzelfde. Jammer want het kan kwalitatief echt beter.