Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Mirrortime
Den Haag, Nederland

4 sterren is iets te veel van het goede

Beoordeling van Hotel Asteria Venray
3,0 van 5 bollen12 okt 2022 beoordeeld
Gerenoveerd hotel met op zich mooie ruime kamer en nette badkamer. Alleen een beetje jammer dat ze bij de renovatie de vergeelde en beschadigde badkamerdeur zijn vergeten. WiFi is matig, TV (ze kijken denk ik via internet) valt af en toe weg.

Wij konden alleen twee 1-persoonsbedden boeken en als je die dan tegen elkaar aanschuift dan blijven het twee bedden die steeds aan de wandel gaan.
De matrassen zien er redelijk nieuw uit, maar zijn erg slap. Wij kwamen 's-ochtends met rugpijn het bed uit. De snelweg hoor je bijna niet, maar als je het raam opendoet dan uiteraard wel. Als je een lichte slaper bent, vraag dan om een kamer aan de achterkant.
De schoonmaak is prima, alleen jammer van de schimmelplekken in de douche.

Het ontbijt was voldoende, maar niet verrassend. Als je wat later ontbijt zijn er genoeg tafels, maar die moet je dan wel zelf dekken. Het personeel ruimt wel af, maar dekt niet opnieuw in. Op onze tweede dag was om 9.15 het roerei op. Dat werd ook niet meer aangevuld, hoewel we tot 10 uur konden ontbijten.
Het diner is prima. Personeel is ook erg aardig.

Parkeren is gratis en er is een fietsenstalling met oplaadmogelijkheid.

Al met al heeft het wat weg van een iets kleinere moderne vd Valk, alleen halen ze dat niveau niet.
Datum van verblijf: oktober 2022
Kamertip: vraag om een kamer aan de achterzijde
4,0 van 5 bollenLocatie
3,0 van 5 bollenService
1,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relations, Marketing van Hotel Asteria Venray, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 22 dec 2022
Beste Mirrortime,

Allereest willen wij u bedanken voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaringen. Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet zo goed bevallen is. Uw opmerking over de schimmel in de douche, het roerei en het opdekken van het ontbijt gaan we oppakken met onze collega's, onze excuses voor het ongemak. Fijn om te lezen dat het diner en ons personeel uw wel goed bevallen is. Hopelijk geeft u ons nog een tweede kans en mogen we u in de toekomst nog een keer opnieuw ontvangen. Dit geeft ons de mogelijkheid om u te laten zien dat u ook met een tevreden gevoel ons hotel kan verlaten.

Met gastvrije groet,
Team Asteria
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Hotel Enterance
Go to your Happy Price
  • eDreams
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
2.3 km van Hotel Asteria Venray
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • eDreams
  • Vio.com
2.7 km van Hotel Asteria Venray
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Agoda.com
2.4 km van Hotel Asteria Venray
  • Priceline
  • Lol.travel
  • Vio.com
2.8 km van Hotel Asteria Venray
Gratis wifi
Restaurant
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
3.0 km van Hotel Asteria Venray
Gratis wifi
Restaurant
  • Agoda.com
2.8 km van Hotel Asteria Venray
B&B Bolwerk
  • Agoda.com
3.5 km van Hotel Asteria Venray
    2.5 km van Hotel Asteria Venray
    • Agoda.com
    5.7 km van Hotel Asteria Venray
    • Priceline
    • Agoda.com
    7.0 km van Hotel Asteria Venray
    Meer hotels in Venray bekijken
    Beoordelingen (272)
    Beoordelingen filteren
    272 resultaten
    Waardering van reizigers
    61
    123
    64
    15
    9
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    61
    123
    64
    15
    9
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    10 - 15 van 272 beoordelingen
    Beoordeeld op 27 september 2022 via mobiele applicatie

    Hele nette en zeer ruime kamer. Badkamer was heel netjes en groot.
    Restaurant is heel groot maar toch heel erg gezellig. Goede akoestiek, ruime plaatsen. Je kan er heel erg lekker avondeten voor een correcte prijs. Het ontbijt was heel erg uitgebreid en veel aanbod.

    Datum van verblijf: september 2022
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank Klavertjevier005
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Guest Relations, Marketing van Hotel Asteria Venray, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2022

    Beste Klavertjevier005,

    Wat een leuke review en een geweldige score! Hartelijk dank hiervoor! We vinden het erg fijn dat uw verblijf zo goed is bevallen en stellen het zeer op prijs dat u ons zou aanraden. Hopelijk mogen we u in de toekomst vaker verwelkomen.

    Met gastvrije groet,
    Team Asteria

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 14 september 2022

    Nacht doorgebracht in Asteria, goed bevallen. Mooie ruime kamer, heerlijke inloop douche. Super ontbijt. Één minpunt en daar aan vast een vraag voor de technische dienst. Is het mogelijk om het sluiten van de kamer deuren wat stiller te maken? Reuze irritant dat dat zoveel kabaal maakt. Komen wij er terug? Zeker wel.

    Datum van verblijf: september 2022
      • Slaapkwaliteit
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank gemelos22
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Guest Relations, Marketing van Hotel Asteria Venray, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2022

    Beste gemelos22,

    Hartelijk dank voor deze mooie score en fijn om te lezen dat uw nacht bij ons goed is bevallen. We hebben uw opmerking over de kamerdeur doorgegeven aan onze technische dienst, hopelijk kunnen zij dit probleem verhelpen. We vinden het fijn om te weten dat u verder te spreken bent over de kamer, de douche en het ontbijt. Bedankt dat u dit met ons deelt.

    Met gastvrije groet,
    Team Asteria

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 2 september 2022

    Wij zijn hier in september 2020 buiten getrouwd. Het was naast de geboorte van mijn kinderen de mooiste dag in mijn leven! Op de website staat onder het kopje bruiloft onze foto hoe mooie je buiten kunt trouwen. De kamers zijn netjes, eten is goed, vriendelijk personeel. Wij komen hier nog steeds erg graag en hebben inmiddels onze eigen kamer als we komen logeren (mits deze vrij is)

    Datum van verblijf: juli 2022
    Bedank HappyMeHBM
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Guest Relations, Marketing van Hotel Asteria Venray, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2022

    Hartelijk dank voor deze mooie score op TripAdvisor. We vinden het fantastisch om te weten dat uw zo tevreden terug kijkt op uw trouwdag bij ons en dat zijn blij dat u dit met ons deelt. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog een keer ontvangen, zodat u opnieuw een mooie dag bij ons kan beleven.

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 9 augustus 2022

    Erg gehorig hotel, interieur verouderd. Service was slecht. Opvallend was de afwezigheid van airco in het restaurant, terwijl de zalen waarin cursussen worden gegeven wel airco hebben. Ontbijt was erg magertjes, weinig keuze. Het personeel levert slechte service. WiFi was dusdanig slecht dat die onbruikbaar was op de kamer. Slechts in het restaurant deed de WiFi het redelijk.

    Kamertip: Vooraf goed doorgeven wat je wilt, want service ter plaatse is dusdanig slecht dat ze daar niets voor je doen.
    Datum van verblijf: juli 2022
    • Reistype: Reisde voor zaken
      • Prijs/kwaliteit
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank ahM9400XQ
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 22 juli 2022

    Zeer vriendelijk personeel. wij verbleven hier tijdens onze fietsvakantie.
    Mooi restaurant, lekker gegeten.

    De airco kon beter maar het is zelden zo heet in Nederland dan dat het afgelopen dagen was.

    Kortom, zeker de moeite waard

    Datum van verblijf: juli 2022
    Reistype: Reisde met vrienden
    Bedank hannelodewijckx
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken