“Proeverijtje”

Restaurant Asteria Venray
Geclassificeerd als nr. 21 van 42 Restaurants in Venray
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 54
7 augustus 2020 beoordeeld

Na inchecken in het gelijknamige hotel besloten om hier het diner te nuttigen. We kozen voor het proeverij menu en daar hebben we geen spijt van gehad, 3 kleine voorgerechtjes, 1 hoofdgerecht en 3 kleine toetjes. Een mooie formule voor een schappelijke prijs.

Datum van bezoek: augustus 2020
KimZr, Marketing van Restaurant Asteria Venray, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2020

Super om te lezen dat het proeverij menu jullie goed gesmaakt heeft! Dit menu geeft je inderdaad de mogelijkheid om diverse gerechtjes uit te proberen, waardoor je meer keuze hebt uit al het lekkers op onze kaart. We hopen dat je ook een aangenaam verblijf hebt gehad in het hotel en dat we je nog een keer terug mogen zien!

7 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gedineerd in dit hotel. Modern ingericht restaurant. Vriendelijke bediening. Wij hadden een uitstekende Hollandse biefstuk en Roodbaars met kreeftensaus.

De rode wijn uit Italië was echt super.

Datum van bezoek: juni 2020
KimZr, Marketing van Restaurant Asteria Venray, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2020

Beste _jvdgalien,

Hartelijk dank voor je review op Tripadvisor. Super om te lezen dat je zo lekker gedineerd hebt bij ons, je opmerkingen gaan we zeker delen met onze collega's.

Met gastvrije groet,
Team Hotel Asteria

27 januari 2020 beoordeeld

Bij Asteria kun je goed eten tegen een prima prijs. De keuze is ruim en de gerechten worden mooi gepresenteerd. Voor een hotelrestaurant echt prima. Het is een vrij groot restaurant waardoor het was massaal is.

Datum van bezoek: januari 2020
KimZr, Guest Relations Manager van Restaurant Asteria Venray, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2020

Beste Loesk24,

Wat leuk om te lezen dat jullie lekker gegeten hebben in ons restaurant en dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks dat ons restaurant zich in een hotel bevindt, is iedere gast bij ons van harte welkom om te komen genieten van een van onze heerlijke gerechten. Door de ruime keuze hopen wij ook dat er voor ieder wat wils te vinden is op de menukaart. Hopelijk krijgen we de mogelijkheid om jou in de toekomst nog een keer opnieuw te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,
Team Hotel Asteria

24 augustus 2019 beoordeeld

Ontzettend leuk dineren . je mag 3 voorgerechtjes bestellen, heerlijke hoofdgerechten , je mag ook weer 3 nagerechtjes bestellen, ontzettend mooie keuken goede kok complimenten!!!
en dit alles voor 30 euro.

Datum van bezoek: augustus 2019
KimZegers, Guest Relations Manager van Restaurant Asteria Venray, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2019

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons proeverij menu! Uw complimenten heb ik met onze keuken gedeeld.

18 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een restaurant bij een hotel ... meestal geen topper. Maar dit is een uitzondering. Super een aanrader

Datum van bezoek: juli 2019
Roel A, Manager van Restaurant Asteria Venray, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019

Bedankt voor de leuke review!

Reizigers die Restaurant Asteria Venray bekeken, bekeken ook

In Restaurant Asteria Venray geweest? Deel je ervaringen!