Wat is er in godsnaam gebeurt met deze horecazaak in vergelijking met voor de Corona periode? Er is niks meer van over. Afgelopen zaterdag op terras gaan zitten en weet niet waar ik moet beginnen.
De uitstraling van het terras liet zeer te wensen over. Gescheurd en beschimmeld zonnescherm, tafeltjes die niet schoon waren en het ergste was dat het hee erg stonk op het terras ( waren fietsers die omgedraaid zijn toen ze aan een tafeltje gingen zitten)
Personeel wat er zeer ongeïnteresseerd bij loopt en liever lui dan moe over komt.
We hebben in totaal 4 kwaremont biertjes besteld die getapt waren alsof de persoon achter de bar voor de eerste keer een tapkraan aanraakte
Dan hadden we eten besteld. ( een clubsandwich en een stokbroodje gehakt met satesaus? Na 45 minuten maar eens gevraagd waar dit bleef. Nou! Het stond niet in het systeem. Ze wisten nergens van. Toen ik zei dat het dan niet meer hoefde liep de ober weg zonder ook maar een sorry. Zo van…. Dan niet!
Zitten hier nieuwe eigenaren in die het vak van Horeca niet met liefde uitvoeren? Want eerst was de eigenaar dezelfde uitbater dan het bekend café De Vogelstruys in Maastricht.
Het was echt een drama.
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.