“Lekkere lunch flinke porties en prettig geprijsd”
Beoordeling van Herberg de Geulhemermolen - GESLOTEN

Herberg de Geulhemermolen
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 19
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
14 september 2020 beoordeeld

Lekker hier op aanraden van kennis de lunch genuttigd.
Broodje flink aan de maat en goed belegd.
Vriendelijke bediening alleen kon niet goed tellen want kregen te weinig wisselgeld terug in eerste instantie. Wel een adresje om te proberen.

14 september 2020 beoordeeld

Er was weinig vegetarische keuze. De maaltijd was vrij simpel. De bediening en het uitzicht maken veel goed

6 september 2020 beoordeeld

Geen uitgebreide menukaart, maar wat ze wèl serveren is van een uitstekende kwaliteit en erg lekker! Je moet soms wat lang wachten op je bestelling, maar dat was voor ons geen bezwaar aangezien er een gezellige sfeer in het restaurant hangt. Wij voelden ons er 'thuis', mede door de vriendelijke, niet van humor gespeende, obers.
Eén avond daar gegeten en meteen voor de volgende dag weer gereserveerd;-)

14 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch op het perfect gelegen terras (wij hadden de gegratineerde uiensoep). Bediening lekker informeel, maar correct. We voelden ons gelijk meteen helemaal thuis.
Hier komen we zeker terug!

Datum van bezoek: augustus 2020
26 juli 2020 beoordeeld

De locatie en de kwaliteit van het eten is goed. Goede en vriendelijke bediening. Komen zeker terud.

Datum van bezoek: juli 2020

Reizigers die Herberg de Geulhemermolen bekeken, bekeken ook