Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fijne buitenplaats, heel mooi aangelegd”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Margraten, Limburg

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
ronaldv29 ...
Leiderdorp, Nederland
Niveau 4 bijdrager
43 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Fijne buitenplaats, heel mooi aangelegd”
Beoordeeld op 9 oktober 2019 voor een verblijf in juni 2019

Aantal appartementen op een schitterende locatie in zuid Limburg.
Mooi uitzicht over de heuvels en lekker buiten op het terras genieten. Eigen douche, bad en toilet. Aparte slaapkamer.
Eigen afgesloten parkeergelegenheid.
Wij hebben er genoten en komen zeker terug.

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AgnesCath ...
Den Haag, Nederland
Niveau 6 bijdrager
77 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 24 nuttige stemmen
“Heerlijke accommodatie!”
Beoordeeld op 18 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019

Wij hebben bijna een week hier gezeten en wat hadden we graag nog wat langer willen blijven! De suite is van alle gemakken voorzien en erg huiselijk. Het uitzicht vanaf het terras is de fenominaal, je raakt er niet op uitgekeken! De bedden liggen heerlijk, de badkamer is met inloop douche en bad, compleet. De omgeving is prachtig. Maastricht, Margraten, Gulpen en Valkenbug op fietsafstand. Een elektrische fiets is wel aan te bevelen. Eigenlijk niets op aan te merken misschien wat luiere stoelen op het terras? Wij komen graag terug!

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FenM_Gldr ...
Geldrop, Nederland
Niveau 6 bijdrager
100 beoordelingen
37 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nuttige stemmen
“Comfortabele uitvalsbasis voor wandelvakantie”
Beoordeeld op 12 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019

Ruim appartement. Alles prima geregeld en netjes. Heerlijke inloop-douche. Mooie view richting Margraten vanaf het balkonnetje. Na een beetje zoeken op booking.com etc kwamen we erachter dat er alleen een opwarmkookplaatje was, dus uitgebreid bakken en braden hoeft hier niet. De “chef” heeft ook vakantie, er zijn genoeg restaurantjes in het heuvelland.

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen