RichardKeus
Den Haag, Nederland

Top locatie met goed restaurant

Beoordeling van Kasteel Daelenbroeck
5,0 van 5 bollen14 sep 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Heerlijke paar dagen gehad in dit kasteel mooie kamer met sauna en grote badkamer, goed zitje en grote televisie. daarnaast super vriendelijk personeel zowel bij de receptie als in het restaurant. Ook nog eens een heerlijk restaurant en geweldige omgeving.
Datum van verblijf: september 2024
    Bovenaanzicht Kasteel Daelenbroeck
    6.9 km van Kasteel Daelenbroeck
    Meer hotels in Herkenbosch bekijken
    Beoordeeld op 18 augustus 2024 via mobiele applicatie

Logeren in of bij een kasteel geeft ons een boost. Het hotel is prefect gelegen aan wandel en fietsroutes en met een mooi uitzicht. Het hotel heeft een prima restaurant. Wij hebben nu 4 maal geslapen in ruime spli level kamers met een klein terrasje . De kamers zijn ruim, de douche is ruim er is een bad en goed bed. Gezien karakter is de kamer ouderwets ingericht met kroonluchter eiken meubilair etc. Als puntje van kritiek er kan wel een lampje bij de kamer is ook als de lichten aan zijn donker .

Datum van verblijf: augustus 2024
    Beoordeeld op 9 juli 2024

vriendelijk ontvangst,kamer torensuite is van alle gemak voorzien,thee , koffie en gevulde koelkast,diner was geweldig en ontbijt uitstekend,heerlijk assorti brood,verse jus en hele vriendelijke bediening, die met liefde een spiegelei voor ons bakte,al met al boven verwachting.

Datum van verblijf: juli 2024
    Beoordeeld op 28 april 2024 via mobiele applicatie

Ontvangst top!
    Terence en de andere medewerkers hebben mijn vrouw en mij ontzettend goed verzorgd.
    Heel leuke kamer en alles oké !

Diner in het restaurant echt heeeeeerlijk!

Super bedankt voor alles?

PS …. Zoek de “hartjes” :)

Hopelijk tot snel en succes met het bouwen van de toren !!!

Kamertip: Probeer bij mooi weer de omgeving te verkennen op de fiets
    Datum van verblijf: april 2024
    Beoordeeld op 14 januari 2024

Royale duplexkamer in de kasteelhoeve.
    Regel bij reservering kamer met slaapkamer én toilet boven.
    Slaapkamer boven en toilet beneden is erg onhandig ivm vrij steile trap.
    Culinair geen aanrader: prijs-kwaliteit niet in balans.
    Keurig ontbijt met allervriendelijkste bediening.
    Rustgevende omgeving; ga voor de drukte naar (dure) Designer Outlet Roermond.

Datum van verblijf: januari 2024
    Beoordeeld op 26 november 2023

We waten er voor een koojrvkoffie en stukje vlaai. Mooie locatie en inrichting, de bediening echter zeer matig. Er lopen 3 a 4 personen ongestructureerd, onprofessioneel en chaotisch rond te draaien maar komen niet tot actie. De jongen die onze bestelling morst maken (4 stukjes vlaai en 4 koffie) moest navragen welke vlaai wat was. Deze kregen we voorgezet. Het duurde hierna zeker 10 minuten tot de koffie kwam. De vlaai was al op. Jammer, dit doet afbreuk aan de locatie.

Datum van verblijf: november 2023