Het begon al bij binnenkomst 10 min wachten voordat iemand ons naar een tafel verwees. We hadden een kinderstoel nodig maar het personeel hielp ons niet hiermee dus het was even puzzelen, passen en meten omdat er teveel tafels hutje mutje op elkaar staan (lijkt ons overigens ook niet verantwoordelijkheid vanwege brandveiligheid).
De bediening kwam ons daarna om drinken vragen. We bestelden 2 droge witte wijn en 2 weissen bier. Toen ze het bier kwamen brengen zagen we dat we alcoholvrij weissen bier hadden gekregen. We gaven dit aan bij de bediening en ze legde de schuld direct bij ons terug omdat we weissen bier hadden besteld en ze deze alleen alcoholvrij hadden. We waren ons hier niet van bewust en vonden dit opmerkelijk. Zoiets geef je dan toch aan? Ze reageerde kortaf en op een onvriendelijke toon dat ze het niet kon terugnemen omdat de flesjes al waren opgemaakt. Niet echt klantvriendelijk en de sfeer was daardoor meteen onaangenaam. We gaven dit bij haar aan en ze zei dat ze daar niks aan kon doen. Daarbij zei ze dat ze het nóg vervelender ging maken want inmiddels was er al een halfuur van ons tijdsblok verstreken. We hadden nog 1u dus mochten geen toetje bestellen. We stonden écht perplex. Zo behandel je je klanten toch niet? Wat onvriendelijk. We voelden ons allemaal niet prettig en bespraken met elkaar of we niet beter konden gaan? Daarop zei ze dat ze we dat maar moesten doen want ze vond onze houding ook niet prettig en liep met die woorden weg. We zijn daarna opgestaan, gezegd dat we gaan en toen kregen we nog een trap na met de met de woorden 'dat is inderdaad beter zo'.
Bizar. We hebben dit nog nooit meegemaakt. Zo iemand hoort niet te werken in de horeca.