“Een heerlijke verrassing!!!”

De Pannenkoekenmolen
Geclassificeerd als nr. 12 van 31 Restaurants in Gulpen
Keukens: Belgisch, Nederlands
16 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zomaar iets ingegeven op de navigatie. De molen in Gulpen. Wat een verrassing!! Een gezellig uitziend pannenkoekenrestaurant. Aanvankelijk waren de meningen verdeeld voordat we definitief besloten hier te gaan eten. Pannenkoeken... Hmmm... Maar maar maar .... Een gyrospannenkoek, een pannenkoek met ijs aardbeien en Nutella en een molenaars pannenkoek. Het is echt allemaal heerlijk!!

En een compliment voor de bediening. Super aardig, uiteindelijk zijn we naar binnen verhuisd voor de wespen maar geen enkel probleem en alles even vriendelijk met uitleg over de molen.

Datum van bezoek: augustus 2022

7 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Slechte bediening, onprofessioneel om slecht over andere klanten te praten, pannenkoeken geen prijs/kwaliteit verhouding. De positieve recensies waarom we voor dit restaurant hebben gekozen slaan de plank flink mis.

3 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

De pannenkoeken waren erg lekker, maar, we moesten bijna een uur wachten op onze bestelling. Misschien wel.langer.Hadden wij nog geluk dat we meteen konden gaan zitten. Mensen na ons moesten ook nog eens wachten tot er plaats was.

Datum van bezoek: augustus 2022
25 juli 2022 beoordeeld

Hier kan je in het rustieke kader van een oude watermolen terecht voor een zoete of een hartige pannenkoek. Bij mooi weer kan dat ook op het ruime terras. De kaart is er uitgebreid en af en toe ook vrij verrassend. De bediening is er vriendelijk en de wachttijd behoorlijk

25 juli 2022 beoordeeld

je kan hier zowel binnen als op het groot terras genieten van een heerlijke pannenkoek. De keuze - zowel in hartige als zoete - aan pannenkoeken is heel uitgebreid. De bediening is er heel vriendelijk en zelfs bij grote drukte redelijk snel.
Prijs/kwaliteit dik in orde

Reizigers die De Pannenkoekenmolen bekeken, bekeken ook

In De Pannenkoekenmolen geweest? Deel je ervaringen!