Volledig restitueerbaar voor za 30 sep.
Trip.com
Volledig restitueerbaar voor zo 8 okt.
Skyscanner.com
Orbitz.comUS$ 124
Beoordeeld op 4 mei 2023

op zich een mooie kamer, maar wel een beetje aan de krappe kant. De badkamer was bijna net zo groot als de kamer. Wel schoon allemaal, maar aan de warme en benauwde kant.
Ruim ontbijtbuffet qua keuze.

Datum van verblijf: april 2023
Ger Peters, Eigenaar van Hotel de Maasparel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2023

Dankjewel Corry!

Beoordeeld op 2 mei 2023

Opnieuw een topervaring. Vriendelijke ongedwongen ontvangst. Ruime kamer. Fietsarrangement met eerste avond excellent keuze menu en tweede avond top aspergemenu ,fijn dat men een product uit eigen streek zo gebruikt en promoot.Prima ontbijtbuffet. Deze keer gefietst naar en in natuurgebied de Maasduinen(handig via de knooppunten).
Zeker te vermelden : - fietsgarage met oplaadpunten voor elktrische fiets.
-bij diner kan je karaf water nemen voor 2,5 euro(nadien
gratis bijvulen) en 1,5 euro naar
goede doel zijnde Toon Hermanshuis.

Datum van verblijf: mei 2023

Dankjewel voor deze prachtige woorden, dat kunnen we enorm waarderen!

Beoordeeld op 12 februari 2023 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamer
Schoon sanitair en een heerlijk bad
Voldoende koffie- en theefaciliteiten
Slechte kussens en we wisten niet dat je dan nog naar de receptie moet bellen voor andere kussens (geen reserve kussens op de kamer)
Leuk open balkon met schitterend uitzicht
Kamers zijn wel heel erg gehorig, deuren vallen hard dicht en veel geluidsoverlast door verkeer aan de voorzijde

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 5 februari 2023

Super gezellig hotel. Goeie faciliteiten in de kamer. Gratis goeie wifi. Goede koffiemachine op de kamer met melkcupjes. De details kloppen gewoon. Alle kamers hebben uitzicht op de Maas. Bovendien met terras of balkon. Alleen jammer dat er 2 losse bedden naast elkaar zijn geschoven ipv een tweepersoonsbed. Verder alleen maar top. Ook het diner is top. En het ontbijt met verse jus d’orange en alles verder vers. Verdient wat ons betreft een dikke 10. En we hebben al veel hotels gezien.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 26 november 2022

We kregen een keurige schone en ruime kamer. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Kon mijn fietsen in garage stallen en zag ook oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen. Restaurant beschikt over een verdienstelijke keuken. Op de kamer was de mogelijkheid om koffie of thee te zetten en beschikte ook over een koelkastje. Voor ons een prima uitvalsbasis voor bezoeken van het keramiekmuseum in Tegelen, het Limburgs museum en het Van Bommel Van Dam museum in Venlo en ook het outlet centrum in Roermond.

Kamertip: Wij hadden een zonnige bovenkamer aan de zuidoostkant
Datum van verblijf: november 2022