Volledig restitueerbaar voor za 30 sep.
Trip.com
Volledig restitueerbaar voor zo 8 okt.
Orbitz.comUS$ 124
ZenHotels.comUS$ 124
Beoordeeld op 26 november 2022

We kregen een keurige schone en ruime kamer. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Kon mijn fietsen in garage stallen en zag ook oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen. Restaurant beschikt over een verdienstelijke keuken. Op de kamer was de mogelijkheid om koffie of thee te zetten en beschikte ook over een koelkastje. Voor ons een prima uitvalsbasis voor bezoeken van het keramiekmuseum in Tegelen, het Limburgs museum en het Van Bommel Van Dam museum in Venlo en ook het outlet centrum in Roermond.

Kamertip: Wij hadden een zonnige bovenkamer aan de zuidoostkant
Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 1 november 2022

Hotelkamer/badkamer waren best mooi en ruim maar erg gehorig (je kan je buren horen snurken)
De communicatie vanuit het hotel was slecht. Wij zaten daar in het weekend van 29 oktober en er was een seizoen markt waarbij het dus niet mogelijk is om met de auto vanaf de parkeerplaats het dorp te verlaten.
Het hotel heeft ons niet geïnformeerd dat wij onze auto niet op de parkeerplaats konden laten staan. Dus op onze vertrek dag waarbij we om 11 uur zouden moeten uitchecken zijn we om 10 uur tussen de marktkraampjes proberen het dorp te verlaten dit duurde een ruim uur
Als ze ons hadden op de hoogte gesteld dan hadden wij onze auto zaterdagavond al ergens anders geplaatst
Personeel was niet echt netjes hield stug vol iedereen geïnformeerd te hebben wat niet waar is we waren namelijk niet de enige

Maar goed omgeving Arcen is heel mooi maar niet meer dit hotel

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 17 oktober 2022 via mobiele applicatie

Wij hadden een kamer met Maaszicht, héél mooi met balkon. Kamer had alles wat er te wensen is : goed en hygiënisch sanitair, goede bedden, professioneel koffiezetapparaat, leuke kunst om de ogen te strelen. De hotelkamer is niet goedkoop, maar zeer zeker zijn prijs waard. Ons verzoek om een kamer op de bovenste verdieping was ergens kwijtgeraakt , maar werd ruimhartig gecompenseerd door ons een prachtige kamer aan te bieden.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 18 september 2022

Ik had een geweldig verblijf de kamer was erg luxe en super schoon. Alleen jammer dat het geen 2 persoons bed is. Het terras en het uitzicht zijn geweldig! Ik kom hier al jaren voor het Elfia festival en ga vanavond weer boeken voor volgend jaar.

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 7 september 2022

In één woord geweldig en dat voor zowel hotel, het restaurant als ook voor het personeel!!
Fijne kamer met prima bedden op de begane grond en lekker dichtbij de parkeerplaats. Alles zo makkelijk bereikbaar. Heerlijk ontbeten en gedineerd.

Datum van verblijf: september 2022