“Uitgebreide kaart met lekkere gerechten”
Beoordeling van 't Zoete Genot

't Zoete Genot
Geclassificeerd als nr. 3 van 16 Restaurants in Arcen
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 20
Keukens: Europees
Beschrijving: Knus en gezellige lunchroom in het centrum van Arcen Met een groot terras.
31 mei 2023 beoordeeld

Lekker gegeten bij 't Zoete Genot. Vriendelijke vlotte bediening. Grote porties, ik had aan alleen een Ceasar salad genoeg. Mijn partner een vitello tonato en mixed grill, maar kreeg ook de frietjes niet op. Karafje water bij de wijn geen probleem. Uitgebreide kaart om uit te kiezen.

Datum van bezoek: mei 2023

10 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening, heerlijk gegeten en genoten voor een redelijke prijs. Erg gastvrije enthousiaste gastheer.

Datum van bezoek: mei 2023
16 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere lunch, top bediening en mooi terras. Bedankt Giel voor de service op maat. We komen zeker nog een keertje terug.

Datum van bezoek: april 2023
12 april 2023 beoordeeld

Ontvangst goed, gereserveerde tafel op een mooi deel van de zaak. Ontbijt compleet , Vriendelijke bediening,

Datum van bezoek: april 2023
1 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige plek om koffie te drinken, lunchen of te eten... lekker eten voor niet te veel geld, wanneer we in Arcen komen (en dat is regelmatig) is dit de beste plek om te eten.met mooi weer buiten op het terras, nu alweer zin in!! 😊😊

Datum van bezoek: januari 2023

Reizigers die 't Zoete Genot bekeken, bekeken ook

In 't Zoete Genot geweest? Deel je ervaringen!