Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk geluncht tijdens een mooie fietstocht rondom Arcen”
Beoordeling van 't Zoete Genot

't Zoete Genot
Geclassificeerd als nr. 2 van 17 Restaurants in Arcen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 22
Keukens: Europees
Beschrijving: Knus en gezellige lunchroom in het centrum van Arcen Met een groot terras.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Knus en gezellige lunchroom in het centrum van Arcen Met een groot terras.
20 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede keuken met vriendelijk personeel en een heel uitgebreide kaart midden in het mooie centrum van Arcen

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank arnow727
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (173)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

51 - 55 van 173 beoordelingen

15 september 2017 beoordeeld

We waren aan het geo-cachen en het was tijd om te lunchen. Het zonnetje scheen en we namen plaats op het gezellige terras van t'zoete Genot. We werden snel geholpen door een aardige serveerder. Het eten zag er smaakvol en mooi opgemaakt uit. En het was ook heel lekker.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Janny K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2017 beoordeeld

Helaas niet wat we dachten. Zijn hier komen lunchen op een zaterdagmiddag, heerlijk op het terras. Wat tegenviel: het vlees op het broodje met biefstukjes was erg taai. Verder zag alles er pico bello uit en werden we verder goed geholpen. Toch geef ik het gemiddeld, aangezien helaas iets simpels als biefstuk niet goed was gelukt. Jammer.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Edwinbroe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke plek bij mooi weer. Leuk terras, helaas veel verkeer van bevoorraders, alert en vriendelijk personeel. We bestellen een broodje met carpaccio. Het blijkt een hele lunch te zijn. Zo compleet en heerlijk. Goed toeven hier in het mooie Arcen met zijn slimme parkeerplaats net buiten het centrum.

Datum van bezoek: september 2017
2  Bedank flowermancdr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier toevallig terecht gekomen en hebben lekker gegeten voor een goede prijs.En vriendelijk personeel

Datum van bezoek: september 2017
Bedank IvonneD152
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In 't Zoete Genot geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding