Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 95
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 95
Aanbieding bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (168)
Beoordelingen filteren
168 resultaten
Waardering van reizigers
20
59
37
31
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
20
59
37
31
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 168 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2020 via mobiele applicatie

Een nacht hebben wij in dit hotel doorgebracht. Midden in de hittegolf. Dit hotel ligt midden in het centrum van Arcen. Bij binnenkomst werden wij er al op geattendeerd dat de kamers warm zouden zijn. Men droeg ook oplossingen aan om het aangenamer te maken. Wij hebben deze adviezen opgevolgd en hebben heerlijk geslapen. Wij hadden familiekamers 10 & 11. Ruime kamers met prima bedden. Moderne badkamer met regendouche. Het ontbijt was goed. Jammer dat er altijd mensen zijn die altijd wat te zeuren hebben. Als je airco wil dan moet je een hotel nemen die duurder is. Je betaald daar namelijk ook voor. De mensen willen graag altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank ptwmhordijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2020

Vorig weekend 3 dagen in dit hotel verbleven (geboekt via Social deal).
Prijs-kwaliteit prima.
Beetje oubollig en aan vernieuwing toe.
Ontbijt en avondeten zijn prima. (wel beetje raar dat er een ontbijt in buffetvorm aangeboden wordt in Covid tijden)
Foto's site en social deal komen niet overeen met de kamer waar we verbleven.
Tip vraag een kamer aan de voorzijde. Wij hadden kamer 9: achteraan, uitzicht op plat dak, de buren, snikheet en de hele nacht een lawaaierige afvoerbuis.
Tip voor de eigenaar: investeer in een airco.

Datum van verblijf: juli 2020
2  Bedank Yvonne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2020 via mobiele applicatie

Als eerste tip aan de eigenaar: haal de drangers van de deuren, tot diep in de nacht zit je rechtop in bed als er weer een deur dicht valt. Verder erg gehorig. De bedden zij goed en we hadden mooi uitzicht op het dorpsplein.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank marykY6847UP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juli 2020

Vier dagen Arcen en omgeving bekeken met verblijf in hotel Arcen. Goed hotel, beetje "oud-bollig". Prima kamer met alles er op en eraan. Prettig personeel, goede keuken. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juli 2020
Bedank GHorst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2020

vrijdag 12-07-2020 op het terras gezeten. Was voornemens om daar op het terras te gaan eten. Volgens een medewerkster kon ik alleen wat drinken op het terras maar niet eten omdat ik niet gereserveerd had. Vreemd, want bij de omliggende bedrijven kon ik, zonder reservering op een terras wel eten.
Vraag ik mezelf af; was dit een actie van een ongeinteresseerde medewerkster of???

Datum van verblijf: juli 2020
1  Bedank William J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken