Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (168)
Beoordelingen filteren
168 resultaten
Waardering van reizigers
20
59
37
31
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
20
59
37
31
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 168 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juli 2020

vrijdag 12-07-2020 op het terras gezeten. Was voornemens om daar op het terras te gaan eten. Volgens een medewerkster kon ik alleen wat drinken op het terras maar niet eten omdat ik niet gereserveerd had. Vreemd, want bij de omliggende bedrijven kon ik, zonder reservering op een terras wel eten.
Vraag ik mezelf af; was dit een actie van een ongeinteresseerde medewerkster of???

Datum van verblijf: juli 2020
1  Bedank William J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2020

Ik had een boeking geplaatst via Groupon. Helaas heeft Groupon deze reservering niet doorgegeven aan het hotel, bleek bij het inchecken. Hoteleigenaar gaf meteen aan dat wij ons geen zorgen hoefden te maken, er was plek in zijn hotel, hij zou ervoor zorgen dat wij een mooi verblijf zouden hebben. En dit is gelukt! Hotelkamer was groot, bed lag meer dan goed, badkamer is groot en alles was goed schoon. Je kunt uitstekend eten in dit hotel en het ontbijt was erg uitgebreid. Er lag vis, vleeswaren, kaas. Als iets op was, werd het gelijk aangevuld of aan je tafel gebracht.

Ik ben in menig hotel geweest maar heb nog nergens zulk vriendelijk personeel meegemaakt als in Hotel Arcen. Mocht je een bezoek brengen aan de Hertog Jan bierbrouwerij, naar de kasteeltuinen willen of naar het Thermaal bad in Arcen willen, boek dan je hotelkamer bij dit hotel!!

Datum van verblijf: februari 2020
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank MiSt192
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2019 via mobiele applicatie

Het hotel is centraal gelegen in Arcen.Uitzicht over een gezellig plein.In de buurt gezellige barretjes en een overheerlijke ijssalon en bakkerij.Het hotel heeft vriendelijk personeel.Wij komen al jaren in Arcen omdat het dorpje heel gezellig aandoet.Dit weekend was het Scrooge weekend wat zeker een aanrader is voor iedereen.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ronaldvee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2019

Gastvrije ontvangst, kamer sober, maar schoon. Vrijwel geen andere geluiden gehoord. Goed ontbijt met verse jus d órange en voldoende beleg. Goede koffie en behulpzaam personeel.Receptie bezet door vriendelijk en behulpzaam personeel

Kamertip: Dit hotel heeft geen lift!
Datum van verblijf: november 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Gerrit K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2019

met een vrienden groep een weekend verbleven in dit hotel. alles keurig netjes schoon, wel iets gedateerd maar paste wel bij het dorpje. zalig geslapen een heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel die klaar staan voor hun gasten.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank petervrouwe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken