chicorob23
Utrecht, Nederland

mooi gelegen aan rand van natuurgebied

Beoordeling van Auberge De Papenberg
4,0 van 5 bollen26 mei 2021 beoordeeld
Mooi en ruim hotelcomplex. Mooi terras, ruime voorzieningen en parkeergelegenheid. Prettig personeel. Ontbijt op kamer (vanwege covid-19) en diner op terras. Dat beïnvloedde de beoordeling, maar is uiteraard geenszins aan bedrijf te verwijten. Voor herhaling vatbaar
Datum van verblijf: mei 2021
Kamertip: fietstocht in Maasduinen aan te raden
5,0 van 5 bollenHygiëne
6.8 km van Auberge De Papenberg
6.8 km van Auberge De Papenberg
Meer hotels in Afferden bekijken
Beoordeeld op 25 november 2020

Leuk hotel,schoon fris van alle gemakken voorzien. Badkamer met ligbad. Goed bed heerlijk geslapen. De kamers hebben een balkon. Het ontbijt is ruim en overheerlijk net als het avondeten. De mensen van het hotel zijn super vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: november 2020
Beoordeeld op 20 november 2020

We hebben genoten van het heerlijke diner. Alles was super verzorgd en ontbijt was ook zeer uitgebreid. En dit allemaal voor een zeer vriendelijke prijs. Het is nog een echt familiehotel en men let op de kleine dingen.
We komen zeker terug!

Datum van verblijf: november 2020
Beoordeeld op 25 oktober 2020

We zijn op zeer vriendelijke wijze ontvangen. Ontbijt en diner is prima. De lokatie is superschoon, alle coronamaatregelen worden maximaal in acht genomen. De omgeving is wonderschoon. Echt een aanrader, ondanks de vervelende tijd waarin we zitten.

Datum van verblijf: oktober 2020
Beoordeeld op 10 augustus 2020

we hebben alleen iets te zeuren over het bed wat iets comfortabeler had gemogen. de rest was af. heerlijk gegeten, aanpassingen aan menu en ontbijt geen probleem en goed systeem voor coronapntbijten. geweldige mensen hier en ook een mooie omgeving. ideaal ook voor fietsers

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 16 juli 2020 via mobiele applicatie

Ieder jaar gaan we er minstens één keer heen. Dit was ons eerste tripje post Corona lock down. We hadden geen betere start kunnen maken. Ontvangst heel prettig, kamers heel goed, eten perfect als vanouds.

Datum van verblijf: juli 2020