Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Beoordelingen (73)
Beoordelingen filteren
73 resultaten
Waardering van reizigers
25
35
10
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
25
35
10
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 73 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2019 via mobiele applicatie

Net als andere herinneringen aan de oorlog is ook deze plek bijzonder. De wetenschap dat wij stil zijn om wild te zien is een groot contrast met onderduikers die stil waren voor de Duitsers.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Gerbenwel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2019

Deze ervaring moet je zeker beleven met de kinderen. Mooie fiets- en wandelroutes in de ongeving. Heelrijk rustig

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank IraAvl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2019 via mobiele applicatie

Verscholen in het bos een paar nagebouwde huisjes half onder de grond. Bizar om te bedenken dat hier mensen moesten verblijven om uit handen te blijven van de bezetter. Niet alle mensen die hier woonden hebben het overleefd.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank 890hendrikv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2019

Bezocht met vrienden, indrukwekkend om te zien dat hier mensen hebben moeten onderduiken. Je kunt je niet voorstellen hoe angstig dat moet zijn geweest. Stuk geschiedenis om nooit te vergeten.

Datum van activiteit: mei 2019
2  Bedank joke g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2019 via mobiele applicatie

Verbazingwekkend hoe mensen hier hebben moeten schuilen!
Klam, koud en voortdurende angst. De plek is zelfs nu nog moeilijk te vinden.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank johanh969
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken