eDreamsUS$ 122
Agoda.comUS$ 121
Vio.comUS$ 121
Beoordeeld op 18 augustus 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel om een paar nachten door te brengen. Zeer vriendelijk ontvangen. Kamers zijn redelijk basis en het restaurant is goed te noemen.

Personeel dat we hebben ontmoet was allen zeer vriendelijk en gastvrij. Ontbijtbuffet is uitstekend, je kunt zelf een eitje of spek bakken. Speciale dank aan Luuk die de bestelde fles rode wijn even koel had gelegd.

Als we dan iets moeten noemen wat minder was zijn dat de honden in hotel. Snap dat dat een doelgroep is maar blaffende honden in de ontbijtzaal vinden we echt niet prettig. Verder sliepen we aan de kant van de parkeerplaats waar laat in de avond en vroeg in de ochtend auto’s over het grind rijden.

Roken op een terras, wordt tijd dat het verboden wordt. Wij zijn daardoor op een avond eerder van het terras gegaan.

Vierhouten is een heel klein plaatsje waar niet veel te beleven is maar dat wisten we van te voren.

Al met al een aanrader voor een paar nachten! Oh, en ga niet bij tante Sjaan aan de overkant zitten, daar werken toch een stel chagrijnige mensen… zie mijn review aldaar.

Kamer 19 van 16 tot 18 augustus.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 10 november 2021

Vriendelijk ontvangst, wij hadden een kamer met tuin en was, vonden wij, fantastisch. Wij waren in het bezit van een hond en het viel ons op dat de honden ook in de eetzaal mochten. Jammer, er zijn altijd honden die zich niet weten te gedragen, of de eigenaren, en dat was storend. Wij laten in een restaurant de hond gewoon op de kamer. Voor ons lekker rustig en de hond vind het prima. De eerste avond haden wij het wildmenu, met de heerlijke wijnen, we hebben genoten, vriendelijke bediening en alles op een mooi tempo.

Maar er zijn natuurlijk ook aandachtspunten……. WIJ WERDEN NIET EEN (1) KEER GETEST MET DE CORONA CHECK. Verbazend terwijl dit wel verplicht was maar misschien niet in deze “driehoek” ?

Al met al een leuk hotel, vriendelijk personeel en een leuk restaurant, weet niet hoe het in de zomer is , wij waren er in de 1e week november, maar denk dat het in de zomer wel warm is met het platte dak, ik zag n.l. geen airco.
Wel een aanrader.

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 22 oktober 2021

Het personeel is werkelijk top! Stuk voor stuk vriendelijk, behulpzaam en snel.
Minpuntjes zijn de honden die door het hele restaurant getolereerd worden. Wij hebben twee avonden in het restaurant gedineerd en de eerste avond lag een hond onder de tafel tegenover ons te spugen en de 2de avond legde een hond zijn kop op onze tafel! Tevens een paar keer wakker geworden van blaffende en jankende honden. Bij het ontbijtbuffet zat een hond zich flink te krabben en zijn achterste te likken! Bah! Er wordt rekening gehouden met hondenbezitters maar niet met de gasten die hier niet van gediend zijn. Tip; laat de hondenbezitters op het overdekte verwarmde terras en niet binnen in het restaurant of bij het buffet.
Ook jammer is de beperkte dinerkaart. Wel varkenshaas sate, maar geen losse varkenshaas? Wij verbleven 5 dagen en dan schiet de variatie in de menukaart tekort.
Jammer want het is een knus, gezellig hotel. Dit kan beter. Bedden en kamer waren prima. Ontbijtbuffet geweldig en je kunt zelf je eitje met spek bakken.
Eigenaar is erg aardig en behulpzaam. Eigenaresse is kortaf en komt chagrijnig over.
Prima hotel voor 1 of 2 nachten.

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 16 augustus 2021 via mobiele applicatie

Overnachting geboekt met dinner en ontbijt. Kamer was erg netjes en lag met het terras aan de rustige achterkant van het pand. ‘s Nachts is de omgeving compleet stil. Vriendin had wel wat last van haar rug door haar matras.

Dinner enigszins prijzig maar erg lekker. Dessert was geniaal. Snelle en vriendelijke service. Verwarmd terras voor de wat frissere avonduren.

Veel opties voor het ontbijt. Heel netjes geregeld.

Parkeren was wel een minpuntje. Het dorp is vrij druk door het mooie wandelgebied (aanrader) er omheen en de vele terrasjes. Die mensen moeten allemaal hun auto kwijt, wat resulteert in volle parkeerplekken en autos geparkeerd aan de zijkant van de weg. Als je ergens te gast bent verwacht je echter gewoon naast het pand te kunnen parkeren. Deze plek achter het hotel stond vol met autos van mensen die er niet hebben overnacht. Dat maakte het parkeren bij aankomst nogal een uitdaging…

Kamertip: Parkeren is dus tricky
Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 2 mei 2021 via mobiele applicatie

Een weekendje naar de Veluwe met een verblijf in dit Hotel De Vossenberg. Ondanks alle corona beperkingen toch geboekt en prima bevallen. We kwamen rond 16 uur aan en kregen al snel onze kamer met twee 1-persoonsbedden en een terras. De kamers zijn niet al te groot maar net voldoende voor ook nog een tafel en twee stoelen waardoor je op je kamer kunt dineren en ontbijten. Bestellen doe je op het terras aan de voorzijde en je haalt het op het afgesproken tijdstip af. Spareribs voor mijn partner en schnitzel voor mij, beide met frites. Was goed te doen, zonder franje maar lekker.
Ontbijt de volgende ochtend af te halen en dat was ruim voldoende en zelfs nog broodje klaargemaakt voor de lunch. Badkamer zonder mogelijkheid tot verwarmen waardoor de handdoeken na een douche voor slapen de volgende ochtend nog behoorlijk klam waren.
Al met al prima uitvalsbasis voor bezoek aan Nationale Park en mooie wandelroute vanaf het dorpshuis.

Kamertip: Eigenlijk geen tips. Het terras van het hotel wordt gebruikt door tour fietsers en motorrijders. Veel gratis parkeerruimte bij hotel
Datum van verblijf: maart 2021