Beoordeeld op 8 augustus 2022

Zelf staan wij in de buurt op een camping, overal stond dat je daar gewoon kan eten als diner.
Eerst ook 7x gebeld, niet opgenomen
Na een leuk tochtje te fietsen kwamen we daar aan.
Heel rustig, 9/?? tafels bezet, er waren enorm veel tafels over.
Er stond 1 iemand, die zei heel direct dat er geen plek was.
Ook hadden sw blijkbaar de telefoon niet gehoord, terwijl we 7x over 3 uur verspreid zaten te bellen.
Geen uitleg of zulke dingen, staat ook niet op de website.

Na dit zijn we meteen weggelopen.

Zeer afgeraden dit!

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 25 juni 2022 via mobiele applicatie

Wat we hier mee maken geloof niemand we zitten op het terras we willen graag bestellen en na een halfuur nog niemand gezien nu maar met de telefoon de bestelling door geven en jawel er wordt opgenomen door de receptie ja je kunt de bestelling door geven en bij de dammen van de receptie afhalen en afrekenen jammer we zijn weg gegaan naar een andere locatie geen Fletcher hotel meer

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 6 mei 2022

Op de begane grond zag het er aardig uit, tot er honden in de eetzaal bleken te zijn .elk zichzelf respecterend Hotel zal dit toch nooit toestaan. Het feest was voor ons gauw over en het eten ook. Dit willen we nooit weer, en ook de paarden lucht die op ons balkon duidelijk aanwezig was.

Kamertip: hoekkamer 116
Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 12 november 2021 via mobiele applicatie

Kamers zijn zeker al 5 jaar aan grote renovatie toe.
Wasbak is van grof korrel materiaal waar in de loop van de jaren smerige vlekken in zijn gaan zitten .
Veel beschadigingen aan muren kozijnen in de kamer en op de gangen personeel was vriendelijk kan ook niks aan het beleid doen maar ergert zich er wel aan

Kamertip: Boek iets anders
Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 9 november 2021 via mobiele applicatie

Vanaf vandaag, 9 november 2021, is hotel de Mallejan gesloten voor gasten.
Daar worden 2 maanden lang 80 asielzoekers opgevangen!
Het hotel is sterk verouderd en hard aan een renovatie toe!
En zeker na opvang van 80 asielzoekers!
Maar zij gaan gewoon 10 januari weer open, zonder
een opknapbeurt!
Wij zijn jarenlang vaste gasten van de Mallejan geweest, maar na dit zullen wij niet meer terugkeren!

Datum van verblijf: november 2021