Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect en luxe huisje midden in het bos”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Rustige tuin van onze bungalow
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Rustige tuin van onze bungalow
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Rustige tuin van onze bungalow
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Bungalow -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Otterlo, Ede, Gelderland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Journey09 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Perfect en luxe huisje midden in het bos”
Beoordeeld op 26 oktober 2020 voor een verblijf in oktober 2020
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prachtige omgeving, heerlijk lux huisje met fijne tuin in een heerlijk rustige omgeving. Met super comfortabele bedden, afwasmachine, goed uitgeruste keuken, alles wat je maar wensen kunt.

Datum van verblijf: oktober 2020
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jeroensuz ...
Rucphen, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Net en rustig vakantiehuisje”
Beoordeeld op 31 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2020
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Alles is top. Heerlijk bed, lekkere douche, zeer schoon en modern afgewerkt met mooie materialen. Het huisje ligt in een rustige, bosrijke omgeving. Het huisje ligt op 10 minuten lopen van het centrum Otterloo. De ingang van het park Hoge Veluwe is op loop/fietsafstand. Voor 2 personen zeker een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tonwilden ...
Soest, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Alles naar wens”
Beoordeeld op 9 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2020
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Een modern smaakvol en praktisch ingericht huisje met dito terras en gazon openend naar het bos. De eigenaren Stan en Lisa zijn heel behulpzaam en attent met oog voor welzijn van haar gasten. Kleine maar zoo prettige zaken als koffie, thee, wijn en vele andere zaken stonden voor ons klaar.

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GoPlaces4 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Heerlijke comfortabele vakantiewoning”
Beoordeeld op 25 september 2019 voor een verblijf in september 2019
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Het was een warm welkom compleet met drie soorten wijn. Het is een echte aanrader, van alle gemakken voorzien. Een heerlijke bank, heerlijk bed en super douche.

Datum van verblijf: september 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.