Beoordeeld op 12 mei 2023

Prima hotel!
Kamer zag er keurig en schoon uit. Badkamer is ruim met een warm en krachtig douchewater. Personeel is uiterst vriendelijk en gastvrij. Het ontbijt is er dik in orde. Van brood, beschuit, ontbijtkoek, crackers tot yoghurt, alles ligt er. In de middag een goede lunch en namiddag een bittergarnituur met een goed glas drinken.
Kortom, een aanrader!
Gaan hier zeker nog een keer naar terug.

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 29 maart 2023 via mobiele applicatie

Op een doordeweekse dag in maart hebben we een nacht in dit leuke fsmiliehotel verbleven. Het is vlakbij de ingang van het park Hoge Veluwe en ligt aan de route van de lange afstand wandeling die we maken. Gastvrije ontvangst, biertje gedronken en ‘s avonds elders gegeten omdat het hotelrestaurant die avond niet open was. Prima kamer met nieuwe badkamer, goed voor elkaar, lekker geslapen. Volgende ochtend een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, echt prima. Minpuntje voor minder goed ter been zijnde klanten zou de vrij steile trap in de hal naar de verdieping met de kamers kunnen zijn maar wij waren zeer tevreden.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 21 oktober 2022

Ik wilde graag een nachtje weg in de buurt. Dit nachtje is mij zo goed bevallen. De sfeer in het hotel was geweldig. Het personeel was enorm vriendelijk en hebben ervoor gezorgd dat ik graag nog een keer terug kom.

Datum van verblijf: september 2022
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 31 juli 2022 via mobiele applicatie

Met comfortabele kamers en hele goede
badkamers!🛏👍

Ook qua hygiëne was alles top👍👍

Het continentaal ontbijt was super met roerei en spek🥓🥚👍

Vriendelijke uitbaters en personeel👍😀

Ook het restaurant is heerlijk met goede al -la carte gerechten🍽👍

Ideale ligging, vlak aan het nationale park De Hoge Veluwe, op 100m van de ingang! Ideaal om te fietsen en te wandelen

Ideaal om eigen fietsen mee te brengen , want er is een overdekte fietsenstalling met 10 oplaadpunten🚲

Komen hier zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 16 mei 2022 via mobiele applicatie

Gunstig gelegen hotel met ruim parkeerterrein. Vriendelijk personeel en uit de keuken komt smakelijk eten, zowel ontbijt als ook het diner. Kamer niet groot maar voldoende ruimte, netjes en schoon. Ook de badkamer is keurig schoon en op de bedden is het goed slapen. Tv is van deze tijd.

Datum van verblijf: mei 2022