Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie zaak”
Beoordeling van Broodhuis Pien

Broodhuis Pien
Geclassificeerd als nr. 10 van 15 Restaurants in Hoenderloo
Gegevens restaurant
30 september 2020 beoordeeld

Tegenover de ingang van NP Hoge Veluwe ligt deze zaak. Mooie stek voor een pauze tijdens wandeling of fietstocht. Lekker gebak en goeie koffie (meerdere keuzes). Aardige bediening.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hans750
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (23)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 23 beoordelingen

11 september 2020 beoordeeld

Mooi bakkerswinkel met een ruim assortiment. Deze winkel wordt druk bezocht door wielrenners, die deze zaak als rustpunt gebruiken. Koffie met koek smaken prime en zijn redelijk geprijsd.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank johnjE6503GY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 7 personen hebben wij hier genoten van een high tea. De hapjes werden geserveerd op mooie houten planken, ipv de etagiares die we normaal gewend zijn bij een high tea. Gaf een hele gezellige uitstraling. De hapjes waren stuk voor stuk heerlijk en de verse thee was ook een pluspunt!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank naomischoonderbeek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2020 beoordeeld

Denk je bij een luxe bakker heerlijke broodjes te kunnen kopen. Aanvankelijk zagen ze er goed uit. Maar helaas waren ze niet vers, drie soorten gekocht s'morgens tussen 9 en 10, ze waren oud en één soort zelf opgevallen. De prijs was zou goed zijn voor net vers afgebakken brood.
Het Hoenderloos donker wat ik ook kocht was overigens wel vers.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank N1730QFjohnp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie plek om te ontbijten / lunchen etc. Goede koffie en leuke theekaart. Vriendelijke bediening. Direct voor de toegangspoort van NP Hoge Veluwe. Aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Sesa30
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Broodhuis Pien bekeken, bekeken ook

 

In Broodhuis Pien geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.