Enorm genoten van een plezierige, respectvolle tour over en dwars door operatie Market Garden. Top!!
Super informatieve dag. Op verzoek had Bert een aangepast programma voorbereid. Dit omdat we zelf uit de regio komen en in een aantal specifieke locaties bijzonder geïnteresseerd waren. Bert had hier gehoor aan gegeven en ons een aanpast programma gegeven. Kan t iedereen aanraden die geïnteresseerd is in wat hier in de regio gebeurd is tijdens ww2. Tnx Bert
Rondrit in een origele jeep uit 1944,verhalen over de gebeurtenissen in en rond Groesbeek verteld met kennis en passie . We werden er stil van...
Een echte aanrader.
Het was een waar genoegen om jullie mee te nemen in de geschiedenis van de laatste oorlogsmaanden in Griesbeek en Nijmegen.
Wellicht tot ooit!
Absolute aanrader. Bert is enthousiast en vertelt prachtige verhalen over operaties uit de Tweede Wereldoorlog die plaats hebben gevonden in de mooie omgeving. De Dodge geeft een unieke ervaring en zit verrassend comfortabel.
Vrijdagmiddag 28.8.2020 een fantastische tour gemaakt. Veel en duidelijke uitleg gekregen van “onze” enthousiaste gids Bert. Hele mooie ervaring. AANRADER voor iedereen die interesse heeft in wat er tijdens WO2 in het Nijmeegse allemaal is gebeurd.
Met mijn zoon van 12 en hond op tour geweest! Wat een geweldige ervaring! De enorme kennis, passie, enthousiasme in combinatie met het rijden in de Dodge, de geluidsfragmenten, de bewegende beelden en de foto's maakte dat wij 2,5 uur vol interesse hebben genoten en geleerd. Toen mijn zoon ook nog na een t'shirt, speldje, pen, pet, oorkonde een prachtig boek kreeg en als kers op de taart een stukje parachute uit die tijd was het feest meer dan compleet! Het boek wordt continu open geslagen door mijn zoon! Bert, bedankt voor deze fantastische ervaring!