Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 140
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02-02-23
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 127
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 140
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02-02-23
Reserveer nu, betaal bij aankomst
TravelocityUS$ 140
PricelineUS$ 127
Orbitz.comUS$ 140
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (242)
Beoordelingen filteren
242 resultaten
Waardering van reizigers
99
85
40
14
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
99
85
40
14
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 242 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2022

Een heel mooi landgoed, prachtige gebouwen en heerlijke kamers. Het ademt rust en verzorging uit. We hebben heerlijk gegeten, geslapen en gewandeld. Personeel was vriendelijk en attent. Online inchecken ging soepel.

Kamertip: In het koetshuis zijn kamers en wordt ontbijt geserveerd, zodat je niet van locatie hoeft te wisselen hiervoor.
Datum van verblijf: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Robert d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 augustus 2022 via mobiele applicatie

Een toplocatie met bijzonder vriendelijke medewerkers. Rust en ruimte zijn hier toepasselijk, en waar tref je edelherten gewoon in de tuin aan? Hier dus! Jammer dat niet alle kamers zijn voorzien van airco, de temperatuur in de hotelkamers op de eerste verdieping kan aardig oplopen. Ontbijt in het Koetshuis is bijzonder goed verzorgd en verder is de ligging uitstekend voor een start met de fiets over de nabij gelegen Posbank.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank waltervandewouw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 juli 2022 via mobiele applicatie

Wat een vreselijke benauwde krappe kamer.
Geen koelkast. Geen koffie of bediening.dan moest je lopen naar het koetshuis. Al je slecht ter been bent.
De zwarte rand van de bedden waren zo stuk dat iedere morgen overal stukjes plastic lagen.
Al met al een grote teleurstelling. Erg gedateerd,
Buiten kant geweldig
Binnenkant triest

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 567matya
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juli 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel op een bijzonder locatie. Netjes ontvangen door de receptie, met duidelijk uitleg hoe alles werkt.

We hebben fijn geslapen in een van de moderne kamers op de tweede etage vam dit prachtige pand. Waarbij alles netjes verzorgd was.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank W4659AZjohns
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juli 2022

We hebben 3 dagen doorgebracht op Rhedenoord.
Het was zeer goed.
De ontvangst, het ontbijt, diner en alles eigenlijk was super.
De kamer is lekker ruim, bed prima en de regendouche overtroffen de verwachting.
Ik zou zeker ook gebruik maken van het restaurant.
De bediening is erg vriendelijk en het eten is heerlijk.
Topplek!

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank gerrieb365
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken