Volledig restitueerbaar voor wo 4 okt.
Volledig restitueerbaar voor do 5 okt.
Volledig restitueerbaar voor do 5 okt.
Orbitz.comUS$ 166
TripadvisorUS$ 166
Beoordeeld op 19 februari 2023

Genoten van ons verblijf in zeer ruime kamer.

Het restaurant is modern, sfeervol, warm ingericht met prachtig uitzicht op de slotgracht en golfbaan.
Diner is verrassend en van hoge kwaliteit, bijpassend wijnarrangement is ultiem genieten.
Ontbijt wordt aan tafel geserveerd en is zeer uitgebreid.

Het personeel is erg gastvrij en zorgt voor een welkom gevoel. Een echte aanrader om een weekend in luxe te genieten.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 6 februari 2023

Het betreft hier een statig, historisch pand. Daar moet je alleen aan gaan sleutelen als dat echt nodig is. Met de wisseling van eigenaar is dat helaas toch gebeurd. Het rustieke restaurantgedeelte op de bel etage is verbouwd. Er is een keuken vlak naast de tafels en stoelen geplaatst. Het bekende Fletcher effect. Wát zonde. Langs de achterwand loopt een lange rugleuning die het prachtige uitzicht op de vijver en park weg neemt. Wie verzint dit ? De mooie serre zaal voor privé partijen en vergaderingen is bij het restaurant getrokken en dus verdwenen, dit om het aantal zitplaatsen te vergroten. Waarom? De unieke sfeer van weleer heeft een knauw gekregen. Verblijf je in dit hotel dan ga je er ook dineren. Maar óf we hier nu nog terug komen. Wij denken van niet.

Kamertip: Maakt niet uit.
Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 20 november 2022 via mobiele applicatie

Wat hebben we genoten van de gastvrijheid, de luxe van de suite en de culinaire omarming in deze bijzondere omgeving. Fantastisch gewoon.
We genieten nog steeds na en kijken uit naar de volgende keer.
Ps; de gewone kamers zijn ook erg mooi en leveren ook een gevoel van leven in een welzittend pak.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 13 november 2022

Geweldig! Ouderwets gastheerschap. Mooie locatie. Prima diner met fijne Afrikaanse wijnen. Vergaderkamer prima op orde. Ook zijn de hotelkamers op een prima niveau. Al met al, wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 22 augustus 2022

Kamer goed en ruim, niet heel bijzonder. Wel een prachtige plek om te verblijven. De keuken is goed te noemen. De omgeving is prachtig, niet vergeten fiets te huren of mee te nemen. Wandelen is ook geweldig in dit gebied.

Datum van verblijf: juni 2022