Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed gegeten en je zit er”
Beoordeling van De Bras

De Bras
Geclassificeerd als nr. 6 van 31 Restaurants in West-Terschelling
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 15
Keukens: Internationaal
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
27 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed gegeten en je zit er gezellig. Kokkels zijn een aanrader !! En oesters natuurlijk ook! Een must om te eten wanneer je in Terschelling bent

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank KristinaJ837
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (233)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

12 - 16 van 234 beoordelingen

8 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In sommige beoordelingen staat dat de prijs kwaliteit verhouding niet goed is. Waarschijnlijk eten deze mensen normaal alleen bij de Mac D.
Het eten is echt goed. Vooral de lamsneck is een aanrader. Je kan kiezen uit kleine en grote porties, waardoor je meerdere gerechten kan eten. Bediening is erg vriendelijk (vooral meisje met het ronde brilletje).

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank selwynv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2020 beoordeeld

Gezellig gegeten.. kokkels en mosselen.... mooie manier om te delen. Bediening erg vriendelijk en gastvrij!

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank taatjeta
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is op zichzelf niet verkeerd, maar erg kleine porties. Je kunt kiezen voor grote porties,maar dan is de prijs/kwaliteit verhouding wel wat uit beeld.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank fm038
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een ruim opgezet restaurant met onstpannen bediening en lekker eten. Met name de spareribs met een oosters tintje vielen uitstekend in de smaak, maar ook de hamburgers en mosselen waren prima.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank FrisoHolleman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Bras bekeken, bekeken ook

West-Terschelling, Terschelling
West-Terschelling, Terschelling
 
West aan Zee, Friesland
West-Terschelling, Terschelling
 

In De Bras geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding