Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke locatie met buitenterras”
Beoordeling van De Rustende Jager

De Rustende Jager
Geclassificeerd als nr. 1 van 3 Restaurants in Formerum
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Midden-Europees
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
26 september 2020 beoordeeld

Wij kwamen hier voor de lunch.
Buiten op terras gezeten maar door de grote boom helaas geen zon. Wel gezellig terras.
Mijn man had de uitsmijter was lekker maar niet speciaal. Net als thuis.
Mijn pannenkoek met kaas en spek was lekker. De gemberthee was niet lekker.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank mamam0nique
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (181)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 181 beoordelingen

21 september 2020 beoordeeld

Het wel/niet reserveren was een beetje rommelig. We konden niet reserveren, maar toen we kwamen was er pas plaats om 20.00 uur!
Het eten was oké. Mijn man had slibtongetjes die waren prima, maar mijn kogelbiefstuk was niet echt mals, ondanks het vleesmes niet goed weg te krijgen.......heel jammer.
Ondanks dat. We hebben daar heerlijk gezeten.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Paloma49
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2020 beoordeeld

Groot terras met uitzicht en populair. Je kunt buiten wachten of je laten bellen als er weer een tafel vrij komt. Gesmeerd bestelsysteem, leuke meiden in de bediening en uitstekend eten. Prettige prijzen. Je krijgt ruim voldoende. Ondanks drukte geen haastgevoel.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke plek om te zitten. Prima gegeten en fijne bediening. Taartje met bladerdeeg is wel een must om te proeven.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank KristinaJ837
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima plek om te eten. Standaard kaart van goede kwaliteit. Bediening loopt vlot en heeft in de gaten wat er nodig is. Corona beleid wordt slim toegepast

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Gerbenwel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Rustende Jager bekeken, bekeken ook

West-Terschelling, Terschelling
West-Terschelling, Terschelling
 
Midsland, Terschelling
 

In De Rustende Jager geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.