Beoordeeld op 19 augustus 2019 via mobiele applicatie

2 nachten als weekendje weg verbleven in dit hotel.Positief: de locatie, mooi terras aan het water. Negatief: sfeerloze kamer, arrogante bediening op het terras. Hotel stapt momenteel over op onpersoonlijk systeem van bestelling plaatsen per tablet aan tafel. Receptie slechts tot vroeg in de avond bezet. Ontbijt ook in het weekend maar tot 10.00 uur. Tekorten van brood aan het ontbijt. De kamer: ook hier bezuiniging op alles. Buitenterrein: vuil..er mag wat meer gepoetst worden. Kortom voor 150 euro per kamer per nacht verwacht ik iets meer gastvrijheid en luxe dan in deze sportkantine in vergane glorie.

Datum van verblijf: augustus 2019
Galamadammen, Receptioniste van Hotel Galamadammen Restaurant Jachthavens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019

Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Ik kom graag persoonlijk met u in contact per e-mail (info@galamadammen.nl) om meer inzicht te krijgen in uw ervaring. Nogmaals bedankt voor uw reactie.

Beoordeeld op 5 augustus 2019 via mobiele applicatie

We probeerden een lunch hier te gebruiken. Maar helaas was het gros van de tafels voorzien van een bordje gereserveerd, na navraag bleek dit niet zo te zijn maar was er niet genoeg personeel om alle tafels te kunnen bedienen. Gastvrijheid is hier ver te zoeken. We zijn vertrokken om elders te gaan lunchen.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 25 juni 2019 via mobiele applicatie

Merk dat de kaart is gewijzigd van uitgebreid en goed naar kaart met weinig keuze en bijbetalen voor groente. Broodje is er niet meer bij. Snap dat efficiency moet maar hier wordt ik als klant niet blij van. Receptie is om 21 uur dicht. En dat als hotel? Kamerprijzen best fors. 150 euro met ontbijt. Het hotel lijkt meer een bistro te worden. De kracht zat juist in goed eten, uiterst goed personeel. Tip : hou oude kaart aan maar dan gewoon kleinere porties want die waren groot. Dak van zwembad vervangen en feestzaal gerenoveerd. Dat laatste is aan de uitstraling ervan niet echt te zien. Kortom : prijs kwaliteit en uitstraling geef ik nu niet meer de goed wat het was. Neig zelfs naar onvoldoende

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 23 juni 2019 via mobiele applicatie

Hotel mag wel wat aan uitstraling doen. Vloerbedekking vervangen zou geen luxe zijn. Bedden uitstekend. Badkamer goed
Schilderwerk overal matig
Het personeel is buitengewoon vriendelijk. Dat maakt veel goed
Wij hadden kan er met balkon en zicht op het meer met zitje, erg leuk om te zitten

De kaart in het restaurant is zeer matig. Wel goed gedacht aan kleine porties maar keuze zeer beperkt
Overall redelijk goed, maar prijs kwaliteit niet oké
Voor deze bedragen, elders andere kwaliteit gezien

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 10 januari 2019 via mobiele applicatie

Hier 2 dagen geweest met 'n CAO bijeenkomst voor de FNV. Mooie ruime kamers, ruim restaurant en aan 'n jachthaven gelegen. Eten was prima en het personeel vriendelijk.
Tijdens de zomer helemaal top met de vele water. Ligt wel wat afgelegen

Datum van verblijf: januari 2019