Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (13)
Beoordelingen filteren
13 resultaten
Waardering van reizigers
1
4
6
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
1
4
6
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 13 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2018 via mobiele applicatie

Zomervakantie 2018 juli/aug.

Met een vouwwagen.op een comfortplaats. Zeer ruime.plek met electra, water, riolering en tv (beide niet nodig) maar krijg je erbij.
Uiteraard mazzel.gehad met deze tropische zomer.
Sanitair prima, op 10 min lopen naast de.camping het mooie bosbad. (gemeentebad)
Smorgens.vers brood bij de snackbar. Geen campwinkel maar Apoelscha ligt op 10 min fietsen.
Mooie uitvalbasis om Groningen en Friesland te ontdekken.
Prettige receptie en behulpzaam, een aanrader.

Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
Bedank William M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2018 via mobiele applicatie

We hebben hier een dikke week gestaan. Voor het eerst vakantie in Nederland sinds lange tijd. Mooie maar hele grote camping. Vrij gebruik van zwembad “het bosbad”. Prima plek voor onze vouwwagen.
Schoon sanitair.
Aanrader voor lange en korte verblijven.
Goede locatie voor uitstapjes naar Drenthe, Groningen en natuurlijk Fryslan.

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Bedank gubakkie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 mei 2018

Park:
receptie zakelijk, is klein hoekje voor vergeten boodschappen, veel speeltuintjes geweldig voor kids tot 10 jaar. Is klein poedel badje voor kleine kinderen. Naast camping is het bosbad, geweldig open luchtzwembad. Hiervoor krijgen gasten vrij kaarten voor hele verblijf.
toiletgebouwen, gedateerd, wel gratis douchen. Maar hier en daar afgebroken tegels. Alles oogt wat flets en oud. En het is er nooit echt schoon, maar dat kan ook aan de gebruikers liggen.
Kampeer velden: ruim en vaak speelobject in het midden. heis een grote grasveld, omringd door bomen, maar tussen kampeerplekken geen afscheiding.
De camping is er ruim, fiets is handig om bij je te hebben. zobiezo om de omgeving te verkennen. Supermarkt op 3km, boven bestelling van 40 euro brengen ze het langs. #Poiesz appelscha.
Wij verbleven in trekkershut, die er vanbuiten schattig uit zien, maar in praktijk beetje tegen vielen. Het lijkt wel kinderspeelhuisje en niet echt geschikt voor lange Nederlander. Ik ben 1.68 en moest vaak bukken. Nog nadeel is dat geen raampje open kan, met hoge temp zou het moeten. Je zweet je s nachts kapot. Deur open niet echt handig ivm muggen. Inrichting is bed van 1.90 lang, wel hoog, dus alle spullen konden er onder. Kookeiland, 2 pitjes, handig voor ei of andere klein hap.
De wegen zijn op het park onverhard, dus mensen met gevoelige luchtwegen wees gewaarschuwd. Ook is de verlichting matig, zaklamp mee nemen dus. Anders struikel je naar toiletgebouw.
Algemene indruk: ze doen het hier al jaren goed, animatie team en horecateam heel erg attent en aardig. Genoeg te doen, als je de drukte wilt opzoeken. Genoeg te fietsen, zwemmen, wandelen en ook wel hondvriendelijk denk ik, zag redelijk wat honden op deze camping.

Kamertip: bekijk plattegrond en je wensen, dan kiezen waar je wilt staan.
  • Verbleef: mei 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jetjepower
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2017

Mooi park, veel lawaai tot savonds laat, mooie omgeving, vriendelijke receptie, weinig verlichting 'nachts dus je breekt je nek als je naar de wc moet, wc redelijk (vloer erg vies omdat het aan de buitenkant van het gebouw zit) douche soms koud, weinig waterdruk.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Poetekop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2017 via mobiele applicatie

Grote nette camping.
Veel speeltuintjes, klimbaan, peuterbad, animatie.
Restaurant kwaliteit is prima, bediening is wat traag maar ja het is ook vakantie.....
Vrij toegang tot het bosbad, op loopafstand van de camping.
Savonds wel wat rumoer op de camping....
Sanitair is prima e schoon!!

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank sip-jan b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken