Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (322)
Beoordelingen filteren
322 resultaten
Waardering van reizigers
35
121
89
50
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
35
121
89
50
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 322 beoordelingen
Beoordeeld op 10 september 2019

Kamer was goed, alles wat je nodig had was aanwezig, niet meer dan dat. Geen koelkastje of koffie en theefaciliteiten. Dat zou je wel verwachten voor een 4 -sterrenhotel. De ventilatie was niet echt optimaal.

Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank marijkeoelbers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2019 via mobiele applicatie

Verouderd hotel, met gedateerde inrichting. Tapijt op de kamervloer is echt niet meer van deze tijd en weinig hygiënisch aangezien honden ook toegestaan zijn. Bedden zijn prima voor paar nachten prima voor mijn 60kg aan lichaam, maar voor mijn man veeel te zacht. In een van de matrassen zat een behoorlijke kuil, dus dat lag helemaal beroerd.
Op de kamer mist de mogelijkheid om thee en (oplos)koffie te kunnen zetten. Ook geen koelkast wat echt vervelend is als je boodschapjes hebt gedaan en dat niet meteen allemaal wilt gebruiken.
De badkamer heeft een toilet, wasbak met voldoende ruimte voor je spullen en een douche. Maar een douche gordijn ziet er direct al sjofel uit. Zonde.

Ontbijt prima, niet uitzonderlijk maar gewoon ok. Jammer dat de jus niet vers is maar uit pak komt. Het viel op dat borden ed ontzettend lang staan voor ze afgeruimd worden.

Locatie verder prachtig, ideale uitvalsbasis om heerlijk te wandelen en fietsen en bushalte op 100meter van de voordeur.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank fharidas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2019

wij hebben heerlijk geslapen op prima bedden, een ruime kamer. De badkamer was een beetje verouderd maar functioneel. Het ontbijt en het menu geeft voldoende keuze, de keuze van ons was heerlijk.Het hotel staat op een prima plek.

Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank g d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2019

Locatie prima, maar groot, onpersoonlijk complex, niet gezellig.
Er was een personeelscrisis leek wel, incapabele receptiedame en nieuw restaurantpersoneel. Restaurant ook niet gezellig, diner kwaliteit zeer middelmatig. Ontbijttafels werden niet afgeruimd. Ontbijtbuffet te laat aangevuld.
Twee kamer apt onhandig en onlogisch ingericht, ook geen schoonmaak iedere dag.
Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Paula V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2019

Totaal een aantal nachten verbleven. Gegeten in het restaurant. Alles duurde lang, het personeel was super onaardig en chagereinig. In de bistro werd je niet gezien, na een uur pas bedient. Tafels blijven lang vol staan met lege borden en glazen, daardoor extreem rommelig en onhygiënisch. Receptie is vaak onbezet, ouderen mevrouw kat je af als je vriendelijk iets vraagt. Kortom nooit meer, zet er goed personeel neer... fris, vriendelijk en die weten van aanpakken! Het is dat de locatie prachtig is, dicht bij de natuur, het strand en het dorp. Zeker geen aanrader zoals het er nu aan toe gaat!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Fleur R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken