Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 127
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10-12-21
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Beoordelingen (32)
Beoordelingen filteren
32 resultaten
Waardering van reizigers
15
14
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
15
14
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 32 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juni 2020 via mobiele applicatie

Perfekt hotel, mooie kamers, schoon en ontzetten prettig personeel!!
Het eten was fantastisch en de bediening geweldig!
Kortom een hotel om terug te komen.
Je zit dichtbij giethoorn en het pontje van jonen.
Je kan met de boswachter varen op de wieden maar ivm Corona ging dat helaas niet door! Maar daarom gaan we nog een keer terug!!

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank PloniaW1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2019

Prima hotel in de Noordoostpolder voor een tot drie dagen. Ouderwets, maar ook ouderwets nette service. Kamers zijn modern en ruim, echter ook gehorig. Ontbijtbuffet is gemiddeld. Je kan ook prima dineren bij dit hotel.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Irwin I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2019 via mobiele applicatie

Tijdens de tulpenroute even een omweg gemaakt om bij Saaze op het terras te kunnen genieten van koffie met lekkers erbij.
Vriendelijke bediening en veel keuze.
Wij hadden zelfgebakken chocolade taart met slagroom en blokzijler brok erbij. Met 2 koffie boor maar 8,75

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank marioenlinda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2018 via mobiele applicatie

Mooi complex centraal in het dorp, voldoende parkeergelegenheid, geboekt via booking.com, inchecken binnen een minuut. Enigszins gedateerde kamer, maar voor de rest prima.
Bijbehorende restaurant en bar zijn goed en gezellig.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank mauricethelen1977
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2018

Ontvangst door eigenaar Max was gezellig, nam de tijd en gaf gedurende verblijf tips om een dagje weg te gaan.
Ontbijt was prima en betaalbaar. Diner was prima genoeg keus, verassende menu’s.Kamer was ruim en schoon. Koffie en thee klaar te maken op de kamer. Koelkastje voor je flesje drinken. Ruim kluisje waar een lap-top inpast.
Wiffi prima.Badkamer wel wat gedateerd maar schoon en een bad en douche. Jammer geen thermostaat kranen.

Datum van verblijf: augustus 2018
Bedank Annie3110
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken