TravelocityUS$ 59
Vio.comUS$ 59
Beoordeeld op 31 maart 2018 via mobiele applicatie

Half maart met ons vieren 4 dagen bij Van Saaze geslapen, wij hadden kamer 1 en 2. Zeker kamer 1 was heerlijk groot, met een groot en goed bed. Kamer was rustig en mooi schoon.
Eten in het restaurant is ook prima, en de menu’s zijn niet te duur. ‘S avonds nog even een biertje pakken aan de bar of het restaurant. Super gezellig.
Het ontbijt vond ik persoonlijk aan de magere kant, maar daar staat tegenover dat het niet duur is.
En, er was een weekend aanbieding, twee overnachtingen voor de prijs van één, je hoort mij niet klagen.
Aanrader voor iedereen die hier in de buurt was toeristische activiteiten wil ondernemen

Datum van verblijf: maart 2018
Beoordeeld op 29 januari 2018

Voor de tweede keer bezocht, schone en zeer vriendelijke klassiek inrichting met zeer goede stoelen, een SUPER schoon.
Eten is goed en men kan goed omgaan met een dieet, vriendelijk bediening.
Twee kanttekeningen:
De Rosé kwaliteit is niet overeenkomstig de prijs van € 3,00, dit kan beslist beter.
Voor een dubbele Espresso rekent men gewoon twee keer de enkele Espresso prijs en dat is beslist niet te doen gebruikelijk, prijs dient lager te liggen.
Voor de rest een prima adres met een leuke menukaart
. en nu voo

Kamertip: Ga zitten en geniet van alles wat dit Hotel restaurant biedt.
Datum van verblijf: januari 2018
Beoordeeld op 8 december 2017 via mobiele applicatie

Buitenkant is wat oubollig, maar binnenkant compenseert dat volledig: vriendelijk, schoon, goed en eerlijk eten. Het uitwaai-arrangement beviel prima!
de hond is welkom: er wordt niets extra’s voor in rekening gebracht!

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 10 april 2017 via mobiele applicatie

Heb er een bakkie gedaan met een stukje taart was goed niets bijzonder ofzo kan er verder ook niet zoveel van zeggen maar moet 200 tekens invullen maar nog maals het bakkie was lekker en het taartje ook maar niet bijzonder

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 19 januari 2017

We waren hier na een super warm- en koud buffet en hadden 's morgens een compleet lekker ontbijt.
De schone kamer was ruim met een goede badkamer en goede bedden.
Als je daar in de buurt bent. is dit een aanrader. De prijs/kwaliteit verhouding is prima!

Datum van verblijf: januari 2017