Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Matige bediening ”
Beoordeling van Poolshoogte

Poolshoogte
Geclassificeerd als nr. 3 van 7 Restaurants in Odoorn
Keukens: Internationaal
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Na ruim een half uur te hebben gewacht op de bediening zijn we weer gegaan. Geen drankje gehad en geen kaart gezien.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank MarlousWag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (62)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 62 beoordelingen

26 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heerlijk gegeten hier. Leuke plek voor gezinnen. Onze zoon kon tussendoor even de uitkijktoren beklimmen en de hond was welkom en voldoende plek. Niet nodig om te reserveren.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank paulsJ6073AE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze fietstocht door Drenthe hier wat gedronken en een sorbet en ijscoupe gegeten. De omgeving midden in het bos is heerlijk rustig. Naast het restaurant staat een hele hoge uitkijktoren, die beklommen kan worden. De bediening is zeer vriendelijk en goed. Het verschil qua inhoud tussen sorbet en ijscoupe konden wij niet vinden. Alleen de bekers waren anders van formaat. Ze smaakten heerlijk.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank lambertusm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2019 beoordeeld

heerlijk gezeten koffie gedronken en een tostie gegeten voordat we de fietstocht vervolgden, het is een open plek in het bos, uit de wind, in de zon

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Boy B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een wandeling in het prachtige bos genoten van een lekkere lunch in het zonnetje. Personeel is erg klantvriendelijk.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank soli742
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Poolshoogte bekeken, bekeken ook

 

In Poolshoogte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding