Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.comUS$ 82
Hotels.comUS$ 82
PricelineUS$ 82
eDreamsUS$ 82
TravelocityUS$ 82
Orbitz.comUS$ 82
alle 13 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (337)
Beoordelingen filteren
337 resultaten
Waardering van reizigers
132
149
40
13
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
132
149
40
13
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 337 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2021 via mobiele applicatie

Prima hotel en uitvalsbasis voor mooie fietstochten. Zeer vriendelijk personeel, waarbij men alles eraan doet om je te helpen.
Het ontbijt was uitgebreid en zeker fijn. Je kiest van een uitgebreide ontbijtkaart en alles wordt netjes aan tafel geserveerd. Daarbij wordt ook nog eens goede koffie geschonken.
Wij hebben verschillende malen in het restaurant gegeten en dit is ook goed bevallen.
Als ik dan toch een minpuntje mag benoemen is dat er geen koffie of theefaciliteiten zijn op de kamer.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wolf S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2021 via mobiele applicatie

Fijne kamer met een lekker bed. We zijn prettig ontvangen, het eten was heerlijk. Ook een prima ontbijt met genoeg keus! Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze kamer was netjes en schoon. Een mooie ligging in Dwingeloo.
Klein puntje van kritiek: ik miste koffie- en theefaciliteiten op de kamer.
Al met al een paar fijne dagen gehad...voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 887ingem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2021 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier 4 nachten en hebben genoten. Kamers en ontbijt zijn goed! Grote boxspring bedden, liggen heerlijk. Hou wel rekening met de kerkklok, die gaat dag en nacht door haha. Bij aankomst krijg je meteen een kaartje met fietsroutes door de prachtige omgeving.
Het enige wat wij een minpuntje vinden, is dat honden zijn toegestaan, gewoon 's nachts op de kamer liggen. (De hond stonk)
Niet alleen wij, maar andere gasten keken er vreemd naar, omdat deze ook gewoon mee ging in de ontbijtzaal. Niet echt fris vinden wij.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wanderer58676775259
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2021

Aankomst en verblijf is puur ontspannen. Vriendelijkheid en sfeer staan er hoog in het vaandel. Fijne keuken en het ontbijt is enorm verzorgd.
Prachtige fiets en wandelomgeving met mooi oude boerderijen en daarna op het heerlijke terras of beneden lekker ontspannen.

Datum van verblijf: september 2021
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Miaminor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2021 via mobiele applicatie

Ons verblijf in hotel Wesseling is prima bevallen. Zeer nette kamer kamer een prima ontbijt. De eitjes worden vers voor je klaargemaakt. Een volgende keer nemenwe ook fietsen mee, want de omgeving is prachtig om door te fietsen. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank André G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken