Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: Gesloten
Hoogtepunten uit beoordelingen
Prachtige beeldentuin / botanische tuin

De liefde voor de tuin en de kunstwerken voel je als je in de tuin rondloopt. De aansprekende ... meer lezen

3 weken geleden beoordeeld
HaanAd
Zeer leuke planten en beeldentuin!

Fantastische tuin met leuke sculpturen en een breed gamma aan bomen en planten. We zijn goed ... meer lezen

Beoordeeld op 14 mei 2019
Yvonne V
,
België
Lees alle 91 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van L'Alfas del Pi
7 Vistas Jeep Tour
2 beoordelingen
vanaf US$ 60,00
Meer info
vanaf US$ 60,00
Meer info
vanaf US$ 40,00
Meer info
vanaf US$ 150,86
Meer info
Beoordelingen (91)
Beoordelingen filteren
91 resultaten
Waardering van reizigers
59
25
6
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
59
25
6
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 91 beoordelingen
Beoordeeld op 12 maart 2018

Op zondag 11 maart 2018 bezochten wij deze schitterende locatie. Met de routebeschrijving in de hand zagen we toch nog kans de laatste afslag te missen, maar dat werd snel opgelost. Aangekomen vroegen we ons af of we de omschrijving wel goed begrepen hadden. Het was er zo stil en rustig en vanaf de buitenzijde merk je nauwelijks iets van de prachtige tuin die achter de muur verscholen ligt. Eenmaal binnen gelaten door mevrouw Klein-Schreuder veranderde dat beeld al snel en kregen we door waarom dit geheel zo'n hoge waardering krijgt van de meeste bezoekers. Toen we weer vertrokken was deze indruk bevestigd en zelfs versterkt. Hier worden natuur en cultuur op een intelligente manier met elkaar verweven. Een bezoek is zeker aan te raden.

Datum van activiteit: maart 2018
Bedank KeesvandePol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Johanna S, Owner van Klein-Schreuder Sculpture Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2018
Google-vertaling

Dank u wel voor uw prettige beoordeling.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2018

Ik ben door een vriend meegenomen naar de beeldentuin van Joke en Jan. Het is een prachtige tuin met ontzettend veel planten, bloemen en struiken. Heel mooi en liefdevol onderhouden. Het mooie van de tuin vond ik dat er overal mooie beelden en sculpturen stonden van zowel de eigenaars als andere kunstenaars. Het meest bijzondere vond ik de beelden bij de ingang, gemaakt van piepschuim door Joke. Zeker nadat zij had uitgelegd hoe deze beelden tot stand zijn gekomen. Al met al een lust voor het oog om door deze tuin te dwalen en te genieten. Carla, eind februari 2018.

Datum van activiteit: februari 2018
1  Bedank carhans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Johanna S, Owner van Klein-Schreuder Sculpture Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2018

Heel hartelijk dank voor je beoordeling. Ik word er altijd blij van als mensen de tuin waarderen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2018

De eigenares vertelt ons eerst de ontstaansgeschiedenis van de "Fundación Klein-Schreuder". Daarna kunnen we aan de hand van genummerde bordjes de tuin op eigen tempo bezoeken. De grote variëteit aan bomen en planten, de geïntegreerde sculpturen, de wandelpaden, de gerestaureerde Moorse terrassen en de omgeving maken deze tuin tot een vijfsterren bezienswaardigheid. We hebben er dan ook geen moeite mee om er anderhalf uur in door te brengen. Het was de rit vanuit Calpe meer dan de moeite waard!

Datum van activiteit: maart 2018
Bedank Lene53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Johanna S, Owner van Klein-Schreuder Sculpture Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2018
Google-vertaling

Dank jullie wel voor jullie enthousiaste beoordeling.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 februari 2018 via mobiele applicatie

Een heel leuk en warm stel mensen die volgens mij hun droom achterna zijn gegaan. Een prachtige en heel diverse mediterrane tuin. Gelegenheid gegeven voor een drankje. Thema mens en dier. Afgewisseld met mooie beelden, zo ook divers. Zeker de moeite waard!!

Datum van activiteit: februari 2018
1  Bedank Ageeth G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Johanna S, Owner van Klein-Schreuder Sculpture Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2018

Het was leuk om jullie te ontvangen, kom nog maar eens terug.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2018

Na aan te bellen wordt de poort door de eigenaresse/kunstenaar zelf open gedaan en stap je in een droomwereld: zij en haar man hebben deze oude sinaasappelboomgaarde 20 jaar geleden gekocht en volgens een eigen ontwerp een typisch spaanse woning met meerdere niveaus gebouwd. Afgezien van de jaarlijks wisselende beelden, draait hun leven maar om 1 ding: de met alle liefde en geduld aangelegde en verzorgde tuin met ontelbare verschillende bomen en struiken. Heel bijzonder! PS Zij hebben ook nog een huisdier: 1 krekel!

Datum van activiteit: december 2017
Bedank a1b2c32018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Johanna S, Owner van Klein-Schreuder Sculpture Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2018

Dank u wel voor de eerste fijne beoordeling van 2018.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken