Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk bijkomen na een paar dagen Barcalona”
Beoordeling van Hotel Hostalillo

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Hotel Hostalillo
Beoordeeld als nr. 1 van 4 hotels in Tamariu
Certificaat van uitmuntendheid
26 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk verzorgt hotel, schoon, ouderwets ruim opgezet, ruime nette kamers met dito badkamer. Uitgebreid verzorgt ontbeidbuffet. Het hotel heeft ruime buitenruimte met fraai uitzicht en ligt op 100 meter van het strand.
Daarnaast is er een prima restaurant waar je ook buiten kunt eten (wel muggen)De keuken is ouderwets spaans.
De snack bar welke ook een buitenterras heeft met fraai uitzicht heeft heerlijke tapas. Een prima alternatief.

Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
Bedank Frank V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hostalillo, Director General van Hotel Hostalillo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2017

Hartelijk dank voor uw beoordeling, we hopen dat uw volgende bezoek!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (473)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 473 beoordelingen

11 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel gelegen aan de baai van Tamariu, schone en mooie ruime kamers met uitzicht op de baai en zee. Al met al de moeite waard. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Helaas geen ligbedden op t strand. Vanuit hier wel mogelijkheden om andere stranden te bezoeken b.v. Estartit waar wel strandbedden te huur zijn. In Tamariu zijn ook tal van leuke restaurantjes waar je lekker kunt eten.

Verbleef: Juni, 2017, reisde met vrienden
Bedank Jan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hostalillo, Director General van Hotel Hostalillo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2017

Hartelijk dank voor uw bezoek en vriendelijke opmerkingen, hopen we snel terug te keren naar ons te bezoeken!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt aan de platja St Pol, aan een mooie kleine baai met een zeer mooie tuin. Kamers met zicht op het zwembad en de tuin. Ontbijten kan op het terras ook met zicht op het park. Meerdere leuke restaurants aan het strand. Ook de wandeling langs de rotsen is uitzonderlijk mooi.

Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
Bedank Eric V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hostalillo, Director General van Hotel Hostalillo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 mei 2017

Dank u voor uw bezoek en beoordeling, hopen we snel weer terug!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2016 beoordeeld

Geen heel luxe, maar gewoon goede kamers. Heerlijk buiten op het terras ontbijten (of dineren) met het mooiste uitzicht van de Costa Brava.
Relatief kleine en gezellige baai met leuke restaurantjes aan de overkant van het hotel. Voor mensen die moeilijk ter been zijn is dit geen aanrader. Ook parkeren is een probleem maar dat moet je maar voor lief nemen...

Kamertip: Vraag een kamer met zeezicht en terras aan...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marcel d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige plek moet meer uit te halen zijn,
Receptie personeel top
Maaaar restaurant personeel zeer onvriendelijk en weinig klant gericht
Bijna omver geduwd door een dame van de bediening bij vragen naar tafeltje. Geen tafeltje dan maar even wachten aan een tafel die makkelijken gedekt had kunnen worden . Dan toch maar eten in het plaatsje zelf.
En later van het uitzicht genieten in de bar/ lounch vanuit het hotel.
Immers de bar is open tot 12
Maar helaas de barman besloot zelf de bar om 11 te sluiten.
Het bedienend personeel kan een enorme plus voor het hotel beteken. Stuur ze op een service gerichte cursus

Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
Bedank Jaap M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi hotel met ruime kamers direct aan de baai en dus aan het strand van Tamariu. Het ontbijtbuffet is ook prima. Wij hadden een kamer met zeezicht, op zich prima maar dan heb je dus geen balkon. Als je dat wil moet je dat echt specifiek zo boeken

Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
Bedank Marion1412
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2016 beoordeeld

we verbleven hier 2 nachten, zeer mooi uitzicht zowel vanop onze slaapkamer als bij het ontbijt. Gezellig dorpje, leuke wateractiviteiten in de buurt, kajakken te huren op het strand om de grotten te verkennen.Een aanrader!

  • Verbleef: Augustus, 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Belggirl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Òscar P, Director General van Hotel Hostalillo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 april 2016
Google-vertaling

Dear Belgirl,
Thank you for you review about our Hotel

Òscar Portela
GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Tamariu in overweging
op 0,1 km afstand
Hotel Tamariu
Hotel Tamariu
nr. 2 van 4 in Tamariu
288 beoordelingen
op 3,5 km afstand
Hotel Alga
Hotel Alga
nr. 4 van 7 in Calella de Palafrugell
311 beoordelingen
op 2,8 km afstand
Hotel Llafranch
Hotel Llafranch
nr. 5 van 6 in Llafranc
186 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 2,4 km afstand
Hotel Aiguablava
Hotel Aiguablava
nr. 5 van 14 in Begur
617 beoordelingen
op 2,8 km afstand
Hotel Terramar
Hotel Terramar
nr. 2 van 6 in Llafranc
297 beoordelingen
op 3,6 km afstand
Hotel Restaurant Galena Mas Comangau
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Hostalillo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Hostalillo

Adres: Bellavista 22, 17212 Tamariu, Palafrugell, Spanje
Locatie: Spanje > Catalonië > Province of Girona > Costa Brava > Palafrugell > Tamariu
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Suites
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 1 van 4 hotels in Tamariu
Prijsklasse: €66 - €239 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Hotel Hostalillo 3*
Aantal kamers: 65
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Hotel Hostalillo met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Hostalillo Hotel Tamariu

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding