Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (552)
Beoordelingen filteren
552 resultaten
Waardering van reizigers
246
216
64
15
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
246
216
64
15
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 552 beoordelingen
11 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel gelegen aan de baai van Tamariu, schone en mooie ruime kamers met uitzicht op de baai en zee. Al met al de moeite waard. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Helaas geen ligbedden op t strand. Vanuit hier wel mogelijkheden om andere stranden te bezoeken b.v. Estartit waar wel strandbedden te huur zijn. In Tamariu zijn ook tal van leuke restaurantjes waar je lekker kunt eten.

Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
Bedank Jan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hostalillo, Director General van Hotel Hostalillo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2017

Hartelijk dank voor uw bezoek en vriendelijke opmerkingen, hopen we snel terug te keren naar ons te bezoeken!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt aan de platja St Pol, aan een mooie kleine baai met een zeer mooie tuin. Kamers met zicht op het zwembad en de tuin. Ontbijten kan op het terras ook met zicht op het park. Meerdere leuke restaurants aan het strand. Ook de wandeling langs de rotsen is uitzonderlijk mooi.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank Eric V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hostalillo, Director General van Hotel Hostalillo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 mei 2017

Dank u voor uw bezoek en beoordeling, hopen we snel weer terug!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2016 beoordeeld

Geen heel luxe, maar gewoon goede kamers. Heerlijk buiten op het terras ontbijten (of dineren) met het mooiste uitzicht van de Costa Brava.
Relatief kleine en gezellige baai met leuke restaurantjes aan de overkant van het hotel. Voor mensen die moeilijk ter been zijn is dit geen aanrader. Ook parkeren is een probleem maar dat moet je maar voor lief nemen...

Kamertip: Vraag een kamer met zeezicht en terras aan...
  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marcel d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige plek moet meer uit te halen zijn,
Receptie personeel top
Maaaar restaurant personeel zeer onvriendelijk en weinig klant gericht
Bijna omver geduwd door een dame van de bediening bij vragen naar tafeltje. Geen tafeltje dan maar even wachten aan een tafel die makkelijken gedekt had kunnen worden . Dan toch maar eten in het plaatsje zelf.
En later van het uitzicht genieten in de bar/ lounch vanuit het hotel.
Immers de bar is open tot 12
Maar helaas de barman besloot zelf de bar om 11 te sluiten.
Het bedienend personeel kan een enorme plus voor het hotel beteken. Stuur ze op een service gerichte cursus

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank Jaap M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi hotel met ruime kamers direct aan de baai en dus aan het strand van Tamariu. Het ontbijtbuffet is ook prima. Wij hadden een kamer met zeezicht, op zich prima maar dan heb je dus geen balkon. Als je dat wil moet je dat echt specifiek zo boeken

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank Marion1412
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken