Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
THB Tropical Island(Playa Blanca)
US$ 170
US$ 164
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 318
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Iberostar Lanzarote Park(Playa Blanca)
US$ 275
US$ 216
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
H10 Rubicon Palace(Playa Blanca)
US$ 232
US$ 197
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hesperia Lanzarote Playa Dorada(Playa Blanca)
US$ 178
US$ 152
NH Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 174 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

H10 Sentido White Suites(Playa Blanca)
US$ 222
US$ 178
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 201 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 232
US$ 227
Dreamplace
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Jardines del Sol by Diamond Resorts(Playa Blanca)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 196
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
H10 Timanfaya Palace(Playa Blanca)
Gratis annuleren tot 28/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 186
US$ 179
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 44
US$ 40
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (3.080)
Beoordelingen filteren
3.080 resultaten
Waardering van reizigers
1.292
1.089
425
174
100
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.292
1.089
425
174
100
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.080 beoordelingen
10 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een jong gezin als het onze is dit een ideaal resort waarin je echt wordt ontzorgd. Er is een beetje een club-cultuur met animatie etc. maar er is genoeg ruimte om je eigen plan te trekken en voor een weekje vonden wij dat niet zo erg. Daarbij heeft het park een aantal kenmerken dat het ideaal maakt voor kleine kinderen: Verschillende zwembaden op het complex, direct aan het strand, goede horeca faciliteiten, uiterst vriendelijk personeel, modern ingerichte huisjes met een slaap- en een woonkamer en uiterst verzorgt park. Een tweetal verbeterpunten; de te zachte bedden en inderdaad de handdoeken bij het zwembad.

Verbleef: mei 2017, reisde met familie
1  Bedank Passanten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 mei 2017
Google-vertaling

Dear Passanten,

Thank you for taking the time to evaluate your holiday in our complex. We always welcome feedback and all your comments are taken seriously.

Every day we work hard to try to give the best possible service. We are very glad that your expectations were as expected.

As you say, TUI Family Life Flamingo Beach is perfect for famiies and also for the couples and singles, everyone is welcome and can enjoy in our 80,000 sqm plot of land.

Best regards and hope to see you again.

Ulises Dorta
TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach Hotel Manager
E-mail: ulises.dorta@nordotel.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi gelegen appartementencomplex direct aan zee! Alle huisjes zijn naar zee gericht. Voor mensen die slecht ter been zijn kán dit complex voor problemen zorgen, dit ivm de vele hellingen en trappen.
Huisjes zijn van binnen net gerenoveerd en ziet er spik en span uit, alles nieuw!!!
Ik geef mijn beoordeling weer in cijfers:

Ligging: 9 mooi uitzicht en op ca 10 minuten lopen kom je bij de eerste haven met veel winkeltjes, 's avonds ook erg gezellig. Als je vanaf je accomodatie 35 minuten loopt kom je in de 2e haven, daar is minder te doen, wel leuk om een keer heen te wandelen.

Uitstraling: 9 zeer nette appartementen, begin 2016 gerenoveerd.

Zwembaden: 9 aan iedereen is gedacht, van de oudste tot de allerkleinste (waarvoor zelfs óók een verwarmd binnenbad is te gebruiken voor baby's en peuters tussen 10:00 en 12:00 uur.
Let op! Voor 07:00 geen handdoek op je bedje=geen plek, de zwembaden hadden ruimer opgezet moeten worden voor meer ligbedden!

Welness & Spa: is aanwezig, geen gebruik van gemaakt. Fitness, je kan ermee uit de voeten kwa mogelijkheden vandaar een magere 7!

Restaurant: 8 eten is goed, veel keuze en dagelijks iets nieuws! Personeel in restaurant mag wel wat vaker klantgerichter handelen, ook een glimlach hoord daarbij, je weet de eerste indruk...

Service bij defecten: 10 waarom een 10? Airco was uitgevallen, na melding binnen 5 min een monteur en airco was binnen no time hersteld.

Toiletten bij zwembaden: 4 deze zijn erg vies, ga maar naar toilet in je huisje!!!

Animatie team: 8 maarrrrrrrr....alles in het Engels, dus niet leuk voor de Ned, Dui en Fra kindjes...jammer!

Als laatste nog een opmerking over de bereikbaarheid vd huisjes, er zijn veel trappen tov hellingen, om je huisje in te komen is tillen een must! Niet logisch over nagedacht...het complex daarintegen is niet rolstoel vriendelijk!!!

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
1  Bedank Sander B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Mr./Mrs. Sander B

Thank you for your recent visit and the time you spent reporting your comments and valuations regarding our service and facilities. Any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service.

Your comments regarding the pool area are now being addressed.

Once again,thank you for your concern and time.

Best regards,

Ulises Dorta
Flamingo Beach Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad met ons gezin 2 kids (4 jarig meisje en 7 maanden oude jongen ) eten goed, zwembaden fijn, zee top ! Entertainment (Engels ) maar goed.

1 groot nadeel ... Nederlandse kinderen mogen niet in de kidsclub omdat zij onvoldoende Engels spreken!
Dit vonden wij een enorme tegenvaller voor onze dochter die hier heel veel zin in had.

Verbleef: september 2016
1  Bedank Maike v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Maike v

Thank you for choosing Flamingo Beach for your holidays and for taking the time to send your review. We are very glad that you enjoyed the facilities in our hotel and the surrounding areas.

We all thank you for your kind comments and very kind words regarding the team and the entertainment program. It is very important to include everyone in our program, although on last Summer season it is in english.

The whole Flamingo Beach team appreciate your nice review and we hope to welcome you back in the future.

Once again, thank you for you comments.

Best regards,

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel!!! Maar engels georiënteerd.
Smorgens bedjes bezet met handdoeken en mensen komen pas om 12 of zelfs 3uur . Ook hele zwembad rand vol gebouwd met bedjes zodat je er nergens in kunt. Daarentegen is t eten super!!! Ja vaak hetzelfde maar zo ontzettend veel!!! En altijd goed en zelfs zalm etc bij het ontbijt en bij avond eten vers bereid eten. Strand is mooi maar water te koud voor baby. Ook het zwembad is ongelooflijk koud maar te doen, baby zet het wel even op een krijsen.. er is binnen een zwembad dat verwarmd is en tussen 10-12 open. De kamers zijn groot en netjes. Wel inmiddels 3 grote kakkerlakken vermoord en 't zit er hier volgen mee dus rekening mee houden. Wij zouden hier niet meer terug komen maar dit komt alleen door alles in het engels, de bedjes oorlog en te erge drukte (zelfs in september.) Maar het eten is goed. Drinken ook!!! Maar er zijn niet veel dranken inclusief en voor veel moet je bij betalen... maar 't weer is altijd lekker: bewolkt met zon. Heerlijk met Kids.

Verbleef: september 2016, reisde met familie
1  Bedank Kim K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 september 2016
Google-vertaling

Dear Sir / Madam Kim K

Thank you for taking the time to evaluate your holiday in our complex. We always welcome feedback and all your comments are taken seriously.

I'm sorry to hear that you have had some issues about the sunbeds and cockroach. Your comments are being investigated and passed on to the staff.

In peak season the number of children and teenagers is higher due to the school holidays. We do try to make this area available for everyones comfort, but young families require their sunbeds near to the childrens pool or at least in a posistion to keep an eye on them which of course means getting up early. However Flamingo Beach Resort has got 3 pool areas, where to find plenty of sunbeds. As well our pool policy states that it is forbidden to reserve any sunbed with towels which are removed. About cockroach, we have a regular pest control by professional company, but we are in a Tropic area where these insects live in garden and outside areas.

Once again,thank you for you comments.

Best regards,

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed en schoon strand...snelle service daar en erg vriendelijk daar...haalt bedden voor ons en ruimt ze op en vraagt altijd hoe t gaat en komt graag n praatje maken...vorig jaar ook geweest en dit jaar ook weer!! Was ook weer blij om ons te zien!!

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
2  Bedank jeroen f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 augustus 2016
Google-vertaling

Dear jeroen f

Thank you very much for your nice words.We always welcome feedback and all your comments are taken seriously.

Everyday we work hard to try to give the best possible service. We are very glad that your expectations were as expected and hope to see you soon again.

Best regards

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken