Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastische locatie & perfecte dienstverlening en service!! Topper van Tui”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 1 website!
TUI Family Life Flamingo Beach Resort
Beoordeeld als nr. 19 van 37 hotels in Playa Blanca
27 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn zojuist thuisgekomen van een fantastische familie vakantie met de kinderen en kleinkinderen.( 10 personen)
Hoge service kwaliteit, concept all inclusief was voor ons de eerste keer dat wij daar gebruik van maakte, dagelijks verschillend en ruim aanbod. Kan dit aanbevelen voor gezinnen met kinderen. Ligt ook direct aan zee.
Dit park is van de Tui organisatie.
Enig min punt is het restaurant Taverne buiten het resort maar ook in beheer van Tui.
Bij Taverne kon je 1x 3 gangen diner eten binnen het all in concept, gastheerschap weten niet wat dit is, waren blij dat wij hier weg konden.
Advies sluiten deze locatie of een echte leidinggevende manager aanstellen, die zijn vak echt verstaat.

Verbleef: Juni, 2017, reisde met familie
1  Bedank Steur11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juni 2017
Google-vertaling

Dear Steur11,

Thank you for choosing Flamingo Beach for your holidays and for taking the time to send your review.

We are very glad that you enjoyed the facilities in our hotel and the surrounding areas. The whole Flamingo Beach team appreciate your nice review and we hope to welcome you back in the future.

If you would like to contact me, please, do not hesitate to send an email.

Kind Regards,

Ulises Dorta
TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach Hotel Manager
E-mail: ulises.dorta@nordotel.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (2.948)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 2.949 beoordelingen

10 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een jong gezin als het onze is dit een ideaal resort waarin je echt wordt ontzorgd. Er is een beetje een club-cultuur met animatie etc. maar er is genoeg ruimte om je eigen plan te trekken en voor een weekje vonden wij dat niet zo erg. Daarbij heeft het park een aantal kenmerken dat het ideaal maakt voor kleine kinderen: Verschillende zwembaden op het complex, direct aan het strand, goede horeca faciliteiten, uiterst vriendelijk personeel, modern ingerichte huisjes met een slaap- en een woonkamer en uiterst verzorgt park. Een tweetal verbeterpunten; de te zachte bedden en inderdaad de handdoeken bij het zwembad.

Verbleef: Mei, 2017, reisde met familie
1  Bedank Passanten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 mei 2017
Google-vertaling

Dear Passanten,

Thank you for taking the time to evaluate your holiday in our complex. We always welcome feedback and all your comments are taken seriously.

Every day we work hard to try to give the best possible service. We are very glad that your expectations were as expected.

As you say, TUI Family Life Flamingo Beach is perfect for famiies and also for the couples and singles, everyone is welcome and can enjoy in our 80,000 sqm plot of land.

Best regards and hope to see you again.

Ulises Dorta
TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach Hotel Manager
E-mail: ulises.dorta@nordotel.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi gelegen appartementencomplex direct aan zee! Alle huisjes zijn naar zee gericht. Voor mensen die slecht ter been zijn kán dit complex voor problemen zorgen, dit ivm de vele hellingen en trappen.
Huisjes zijn van binnen net gerenoveerd en ziet er spik en span uit, alles nieuw!!!
Ik geef mijn beoordeling weer in cijfers:

Ligging: 9 mooi uitzicht en op ca 10 minuten lopen kom je bij de eerste haven met veel winkeltjes, 's avonds ook erg gezellig. Als je vanaf je accomodatie 35 minuten loopt kom je in de 2e haven, daar is minder te doen, wel leuk om een keer heen te wandelen.

Uitstraling: 9 zeer nette appartementen, begin 2016 gerenoveerd.

Zwembaden: 9 aan iedereen is gedacht, van de oudste tot de allerkleinste (waarvoor zelfs óók een verwarmd binnenbad is te gebruiken voor baby's en peuters tussen 10:00 en 12:00 uur.
Let op! Voor 07:00 geen handdoek op je bedje=geen plek, de zwembaden hadden ruimer opgezet moeten worden voor meer ligbedden!

Welness & Spa: is aanwezig, geen gebruik van gemaakt. Fitness, je kan ermee uit de voeten kwa mogelijkheden vandaar een magere 7!

Restaurant: 8 eten is goed, veel keuze en dagelijks iets nieuws! Personeel in restaurant mag wel wat vaker klantgerichter handelen, ook een glimlach hoord daarbij, je weet de eerste indruk...

Service bij defecten: 10 waarom een 10? Airco was uitgevallen, na melding binnen 5 min een monteur en airco was binnen no time hersteld.

Toiletten bij zwembaden: 4 deze zijn erg vies, ga maar naar toilet in je huisje!!!

Animatie team: 8 maarrrrrrrr....alles in het Engels, dus niet leuk voor de Ned, Dui en Fra kindjes...jammer!

Als laatste nog een opmerking over de bereikbaarheid vd huisjes, er zijn veel trappen tov hellingen, om je huisje in te komen is tillen een must! Niet logisch over nagedacht...het complex daarintegen is niet rolstoel vriendelijk!!!

Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
1  Bedank Sander B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Mr./Mrs. Sander B

Thank you for your recent visit and the time you spent reporting your comments and valuations regarding our service and facilities. Any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service.

Your comments regarding the pool area are now being addressed.

Once again,thank you for your concern and time.

Best regards,

Ulises Dorta
Flamingo Beach Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad met ons gezin 2 kids (4 jarig meisje en 7 maanden oude jongen ) eten goed, zwembaden fijn, zee top ! Entertainment (Engels ) maar goed.

1 groot nadeel ... Nederlandse kinderen mogen niet in de kidsclub omdat zij onvoldoende Engels spreken!
Dit vonden wij een enorme tegenvaller voor onze dochter die hier heel veel zin in had.

Verbleef: September, 2016
1  Bedank Maike v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Maike v

Thank you for choosing Flamingo Beach for your holidays and for taking the time to send your review. We are very glad that you enjoyed the facilities in our hotel and the surrounding areas.

We all thank you for your kind comments and very kind words regarding the team and the entertainment program. It is very important to include everyone in our program, although on last Summer season it is in english.

The whole Flamingo Beach team appreciate your nice review and we hope to welcome you back in the future.

Once again, thank you for you comments.

Best regards,

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel!!! Maar engels georiënteerd.
Smorgens bedjes bezet met handdoeken en mensen komen pas om 12 of zelfs 3uur . Ook hele zwembad rand vol gebouwd met bedjes zodat je er nergens in kunt. Daarentegen is t eten super!!! Ja vaak hetzelfde maar zo ontzettend veel!!! En altijd goed en zelfs zalm etc bij het ontbijt en bij avond eten vers bereid eten. Strand is mooi maar water te koud voor baby. Ook het zwembad is ongelooflijk koud maar te doen, baby zet het wel even op een krijsen.. er is binnen een zwembad dat verwarmd is en tussen 10-12 open. De kamers zijn groot en netjes. Wel inmiddels 3 grote kakkerlakken vermoord en 't zit er hier volgen mee dus rekening mee houden. Wij zouden hier niet meer terug komen maar dit komt alleen door alles in het engels, de bedjes oorlog en te erge drukte (zelfs in september.) Maar het eten is goed. Drinken ook!!! Maar er zijn niet veel dranken inclusief en voor veel moet je bij betalen... maar 't weer is altijd lekker: bewolkt met zon. Heerlijk met Kids.

Verbleef: September, 2016, reisde met familie
1  Bedank Kim K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 september 2016
Google-vertaling

Dear Sir / Madam Kim K

Thank you for taking the time to evaluate your holiday in our complex. We always welcome feedback and all your comments are taken seriously.

I'm sorry to hear that you have had some issues about the sunbeds and cockroach. Your comments are being investigated and passed on to the staff.

In peak season the number of children and teenagers is higher due to the school holidays. We do try to make this area available for everyones comfort, but young families require their sunbeds near to the childrens pool or at least in a posistion to keep an eye on them which of course means getting up early. However Flamingo Beach Resort has got 3 pool areas, where to find plenty of sunbeds. As well our pool policy states that it is forbidden to reserve any sunbed with towels which are removed. About cockroach, we have a regular pest control by professional company, but we are in a Tropic area where these insects live in garden and outside areas.

Once again,thank you for you comments.

Best regards,

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed en schoon strand...snelle service daar en erg vriendelijk daar...haalt bedden voor ons en ruimt ze op en vraagt altijd hoe t gaat en komt graag n praatje maken...vorig jaar ook geweest en dit jaar ook weer!! Was ook weer blij om ons te zien!!

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
1  Bedank jeroen f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 augustus 2016
Google-vertaling

Dear jeroen f

Thank you very much for your nice words.We always welcome feedback and all your comments are taken seriously.

Everyday we work hard to try to give the best possible service. We are very glad that your expectations were as expected and hope to see you soon again.

Best regards

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2016 beoordeeld

Top vakantie gehad in Flamingo Beach. Wij zijn met z'n tweeën gegaan en hebben geboekt via een TUI-reisbureau. Onze eisen waren een rustige vakantie met lekker weer. Flamingo Beach is een soort dorpje met allemaal appartementen van maximaal 2 verdiepingen hoog. Bij het reisbureau hadden we aangegeven dat we graag een rustige ligging wilden, en op de bovenste verdieping. We kregen een appartement vlak naast het hoofdzwembad, op de bovenste verdieping. Dit leek niet prima, maar achteraf helemaal geen last gehad van het lawaai van het zwembad omdat de kamers redelijk geluidsstil zijn met het geluid van buiten af. Het grote zwembad is erg druk, iedereen reserveert er om 8 uur s ’ochtends al bedjes, en daar wordt niet echt actie op ondernomen. Een stuk verderop zit verstopt achter wat appartementen een wat rustiger zwembad, maar welke dag plek is, en geen geschreeuw van de animatie. Bijna alle drankjes zitten bij het all inclusive, eigenlijk niks kunnen vinden wat in dat opzicht betaald was.

Als je de hele vakantie graag op het hotel wil blijven is deze vakantie eindelijk alleen maar geschikt voor mensen met kleine kinderen. Als je geen kinderen hebt dan heb je hier eigenlijk niet super veel te zoeken, dit was achteraf wel een nadeel. Zeker 80% van de gasten op het hotel komt uit Groot Brittannië (Wales, Ierland, Schotland, Engeland).

Wat ons opviel is dat er wel heel veel op wordt ingespeeld om op het hotel nog meer geld uit te geven, van geld betalen voor de bingo, tot het constant aanbieden van knuffels en cd’s. Het staat vol met automaten waar kinderen tegen betaling wat uit kunnen halen. De spa kost 10 euro per persoon, en zelfs het wegen van je koffer kost geld. Vorig jaar op vakantie in Gran Canaria waren al deze zaken gewoon gratis en beter geregeld. Het entertainment is minimaal 5 van de 7 avonden hetzelfde entertainment team en volledig in het Engels. Om de 7 dagen wisselt het programma maar, dus als je langer blijft zie je hetzelfde vaker terugkomen. Als je kinderen hebt is er veel (alleen Engelse) begeleiding vanuit het hotel, er is zwemles, voetbal, tennis, en andere activiteiten, en alles is begeleid.

Als je in de zomer boekt krijg je bij aankomst reserveringen voor alle vier de a la carte restaurants. Dit is een super afwisseling op het normale all inclusive eten. Het eten buiten de a la carte restaurants is niet super bijzonder en niet super afwisselend, maar wel gewoon lekker, en nooit koud.
Als je wat wil kopen kan je langs de zee naar Castillo de Aguila waar een aantal winkels zijn. Als je echt naar grotere winkels wil kan je voor een paar euro met buslijn 161 vanuit Castillo de Aguila naar Puerto del Carmen of Arrecife.

Voordelen:
• Direct aan het strand
• De vier a la carte restaurants zijn super (vooral het zee en het pizza restaurant zijn erg goed)
• Eten was altijd warm en goed
• Bijna al het eten in drinken is gratis bij all inclusive
• Veel voorzieningen in kamer (magnetron, water koker)
• Airco is gratis

Nadelen:
• Meest geschikt als je met kleine kinderen gaat
• Entertainment was volledig en alleen in het Engels
• Het waait heel hard in Playa Blanca (kan het hotel niks aan doen)
• Veel zaken betaald ten opzichte van andere all inclusive hotels
• De Wi-Fi is enorm slecht
• Er wordt niet elke dag schoongemaakt, de dekbed overtrekken werden niet gewassen

Kamertip: Kamer in de middelste rij (D) zijn erg rustig, vooral de boven verdieping
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rickbP1086NP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Rick B

Thank you very much for your nice review. We are very happy that you enjoyed your holidays with us. As you say the food is really good. Here our guests can enjoy our Buffet restaurants, but also a Themed evening in our diferent restaurants; the Italian “ Bambola”, the Tapas “Tavern by the Sea”, where food is served just some steps away from the beach, The Grill “Green and Grill” and the Mexican “Tex Mex”.

Yes, in Flamingo Beach Resort has got the space for the families, but also for couples and singles, during peak season the number of children and teenagers is higher due to the school holidays. However. Everyone is welcome and can enjoy in our 80,000 sqm plot of land.

Best regards and hope to see you son...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Playa Blanca bekeken
op 1.9 km afstand
Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
op 4.0 km afstand
Gran Castillo Tagoro Family & Fun
op 1.7 km afstand
H10 Lanzarote Princess
H10 Lanzarote Princess
nr. 15 van 37 in Playa Blanca
5.433 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 2.1 km afstand
Hotel Hesperia Lanzarote Playa Dorada
op 0.8 km afstand
Jardines del Sol
Jardines del Sol
nr. 11 van 37 in Playa Blanca
478 beoordelingen
op 3.0 km afstand
Hotel THe Volcan Lanzarote
Hotel THe Volcan Lanzarote
nr. 7 van 37 in Playa Blanca
3.925 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In TUI Family Life Flamingo Beach Resort geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over TUI Family Life Flamingo Beach Resort

Adres: Avenida de Canarias S/N | Playa Flamingo, 30540 Playa Blanca, Lanzarote, Spanje
Locatie: Spanje > Canarische Eilanden > Lanzarote > Playa Blanca
Voorzieningen:
Strand Fitnesscentrum / sportruimte Gratis parkeren Kitchenette Restaurant Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 7 beste resorthotel in Playa Blanca
Nr. 11 hotel aan het strand in Playa Blanca
Nr. 13 familiehotel in Playa Blanca
Prijsklasse: € 125 - € 287 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:2,5 ster(ren) — TUI Family Life Flamingo Beach Resort 2.5*
Aantal kamers: 300
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij TUI Family Life Flamingo Beach Resort met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Flamingo Beach Hotel Playa Blanca
Hotel Flamingo Beach
Playa Flamingo Apartments
Playa Flamingo Lanzarote

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding