Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Iberostar Lanzarote Park(Playa Blanca)
US$ 273
US$ 217
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
Hesperia Lanzarote Playa Dorada(Playa Blanca)
US$ 178
US$ 153
NH Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 176 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

H10 Sentido White Suites(Playa Blanca)
US$ 214
US$ 179
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 319
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 234
US$ 225
Dreamplace
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Jardines del Sol by Diamond Resorts(Playa Blanca)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 316
US$ 284
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
H10 Rubicon Palace(Playa Blanca)
US$ 235
US$ 198
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
THB Tropical Island(Playa Blanca)
US$ 174
US$ 161
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
H10 Timanfaya Palace(Playa Blanca)
US$ 191
US$ 185
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 202
US$ 147
Travelocity
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (3.077)
Beoordelingen filteren
3.077 resultaten
Waardering van reizigers
1.290
1.089
425
174
99
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.290
1.089
425
174
99
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 3.077 beoordelingen
15 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed en schoon strand...snelle service daar en erg vriendelijk daar...haalt bedden voor ons en ruimt ze op en vraagt altijd hoe t gaat en komt graag n praatje maken...vorig jaar ook geweest en dit jaar ook weer!! Was ook weer blij om ons te zien!!

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
2  Bedank jeroen f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 augustus 2016
Google-vertaling

Dear jeroen f

Thank you very much for your nice words.We always welcome feedback and all your comments are taken seriously.

Everyday we work hard to try to give the best possible service. We are very glad that your expectations were as expected and hope to see you soon again.

Best regards

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2016 beoordeeld

Top vakantie gehad in Flamingo Beach. Wij zijn met z'n tweeën gegaan en hebben geboekt via een TUI-reisbureau. Onze eisen waren een rustige vakantie met lekker weer. Flamingo Beach is een soort dorpje met allemaal appartementen van maximaal 2 verdiepingen hoog. Bij het reisbureau hadden we aangegeven dat we graag een rustige ligging wilden, en op de bovenste verdieping. We kregen een appartement vlak naast het hoofdzwembad, op de bovenste verdieping. Dit leek niet prima, maar achteraf helemaal geen last gehad van het lawaai van het zwembad omdat de kamers redelijk geluidsstil zijn met het geluid van buiten af. Het grote zwembad is erg druk, iedereen reserveert er om 8 uur s ’ochtends al bedjes, en daar wordt niet echt actie op ondernomen. Een stuk verderop zit verstopt achter wat appartementen een wat rustiger zwembad, maar welke dag plek is, en geen geschreeuw van de animatie. Bijna alle drankjes zitten bij het all inclusive, eigenlijk niks kunnen vinden wat in dat opzicht betaald was.

Als je de hele vakantie graag op het hotel wil blijven is deze vakantie eindelijk alleen maar geschikt voor mensen met kleine kinderen. Als je geen kinderen hebt dan heb je hier eigenlijk niet super veel te zoeken, dit was achteraf wel een nadeel. Zeker 80% van de gasten op het hotel komt uit Groot Brittannië (Wales, Ierland, Schotland, Engeland).

Wat ons opviel is dat er wel heel veel op wordt ingespeeld om op het hotel nog meer geld uit te geven, van geld betalen voor de bingo, tot het constant aanbieden van knuffels en cd’s. Het staat vol met automaten waar kinderen tegen betaling wat uit kunnen halen. De spa kost 10 euro per persoon, en zelfs het wegen van je koffer kost geld. Vorig jaar op vakantie in Gran Canaria waren al deze zaken gewoon gratis en beter geregeld. Het entertainment is minimaal 5 van de 7 avonden hetzelfde entertainment team en volledig in het Engels. Om de 7 dagen wisselt het programma maar, dus als je langer blijft zie je hetzelfde vaker terugkomen. Als je kinderen hebt is er veel (alleen Engelse) begeleiding vanuit het hotel, er is zwemles, voetbal, tennis, en andere activiteiten, en alles is begeleid.

Als je in de zomer boekt krijg je bij aankomst reserveringen voor alle vier de a la carte restaurants. Dit is een super afwisseling op het normale all inclusive eten. Het eten buiten de a la carte restaurants is niet super bijzonder en niet super afwisselend, maar wel gewoon lekker, en nooit koud.
Als je wat wil kopen kan je langs de zee naar Castillo de Aguila waar een aantal winkels zijn. Als je echt naar grotere winkels wil kan je voor een paar euro met buslijn 161 vanuit Castillo de Aguila naar Puerto del Carmen of Arrecife.

Voordelen:
• Direct aan het strand
• De vier a la carte restaurants zijn super (vooral het zee en het pizza restaurant zijn erg goed)
• Eten was altijd warm en goed
• Bijna al het eten in drinken is gratis bij all inclusive
• Veel voorzieningen in kamer (magnetron, water koker)
• Airco is gratis

Nadelen:
• Meest geschikt als je met kleine kinderen gaat
• Entertainment was volledig en alleen in het Engels
• Het waait heel hard in Playa Blanca (kan het hotel niks aan doen)
• Veel zaken betaald ten opzichte van andere all inclusive hotels
• De Wi-Fi is enorm slecht
• Er wordt niet elke dag schoongemaakt, de dekbed overtrekken werden niet gewassen

Kamertip: Kamer in de middelste rij (D) zijn erg rustig, vooral de boven verdieping
  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rickbP1086NP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Rick B

Thank you very much for your nice review. We are very happy that you enjoyed your holidays with us. As you say the food is really good. Here our guests can enjoy our Buffet restaurants, but also a Themed evening in our diferent restaurants; the Italian “ Bambola”, the Tapas “Tavern by the Sea”, where food is served just some steps away from the beach, The Grill “Green and Grill” and the Mexican “Tex Mex”.

Yes, in Flamingo Beach Resort has got the space for the families, but also for couples and singles, during peak season the number of children and teenagers is higher due to the school holidays. However. Everyone is welcome and can enjoy in our 80,000 sqm plot of land.

Best regards and hope to see you son...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ideaal appartementencomplex opgebouwd als "dorp" met de huisjes naar zee gericht.
Helaas veel hellingen en trappen, wat voor ouderen een probleem kan zijn. Om je huisje binnen te komen moet je een trap op, is niet erg handig met je buggy!
De vriendelijkheid van restaurant personeel laat te wensen over, kortom;

Ligging:8 direct aan strand zeer lange boulevard

Accomodatie:8 huisjes netjes gerenoveerd van binnen (foto's op Tui internet)
(Douchen 5 min dan 15 wachten 30 liter boiler, min puntje voor de mensen die van lang badderen houden)

Eten: 8 zeer smakelijk, goed verzorgt alleen nu de glimlach van de obers nog.

Begaanbaarheid: 6 voor een kinderparadijs als dit zijn de trappen voor ouders met buggies een drama (of je moet van tillen houden)

Nationaliteit: Alleen Engels gericht, voor de Ned, Dui, Fra kindjes vervelend.

Zwembad(en) 9: voor iedereen is er wat ook voor de allerkleinsten is er een warm binnenbad.
Irritatie factor: alle ligbedden overal om 07:00 al vol met handdoeken!!!
Voor de hoeveelheid vakantie bezoekers had het zwemgedeelte ruimer opgezet moeten worden voor meer ligbedden.

Huishouden: 9 zeer vriendelijk personeel wat hard werkt en alles weer schoon achterlaat, ze doen zelfs je afwas!

Al met al een fijne vakantie gehad en zeker de moeite waard om hier een keer je vakantie te vieren!

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Sander B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juni 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Sander B,

Thank you for your recent visit and the time you spent reporting your comments and valuations regarding our service and facilities. Any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service.

Dear customer, every customer nacionality is welcome and everyone can enjoy in our 80,000 sqm plot of land.

Best regards and hope to see you soon...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze beknibbelen op allerlei dingen. Restaurants staat overal aangegeven 4 en à la Cart, maar in werkelijkheid zijn dit gewoon buffet restaurants met hetzelfde matige eten als de rest. Het eten wordt bereidt met de goedkoopste ingrediënten. Wees voorbereid op diaree. Handdoeken zijn niet normaal te krijgen. De kamers stinken naar riool en het pleisterwerk laat overal los. Bedden zijn verschrikkelijk. Geen jus d orange bij het ontbijt. Je kan maar een 5 minuten douchen dan heb je koud water. Je moet betalen voor het strand. Geen kruier. Bagageruimte waar iedereen in kan. Slechte WiFi. Vieze toiletten. Slechte animatie.

Personeel vd restaurants zijn wel erg aardig. Dit is wel echt een resort dat erg kindvriendelijk is.

Het animatieteam is echt overbodig want deze vermaken eerder zich zelf dan de kinderen de avondshow slaat helemaal nergens op en is geen enkel vermaak voor niemand! Verschrikkelijk team absoluut geen aandacht voor geen enkel kind! Goede tip voor de directeur... Breng zelf eens een undercover weekje door op het resort dan ontsla je dit vervelende groepje direct.

Receptiepersoneel is erg onaardig, op Manuel na. Klachten worden niet opgelost en men is zeer zeer asociaal!

Naast het resort ligt op dit moment een bouwput en dit wordt niet vermeld.

Jammer van al deze punten, maar wees hier op voorbereidt, want de prijs die je hier betaald, daarvoor kun je makkelijk in een beter resort zitten, met meer kwaliteit.

Ik hoop hiermee een duidelijke opsomming te hebben gemaakt vd negatieve punten ik begrijp niet hoe er überhaupt positieve reacties worden geplaatst tenzij er een marketing team achter zit van TUI want dit is de hoofdsponsor van dit resort.

Nog even de positieve punten: goede ligging, ruime bungalows, aardig restaurantpersoneel en veel zwembaden gericht op kinderen.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
1  Bedank Voornaam A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2016
Google-vertaling

Dear Voornaam A

Thank you for taking the time to evaluate your holiday in our complex. We always welcome feedback and any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service.

I'm sorry to hear that you have had all these issues during your stay. Your comments are being investigated and passed on to the staff. Everyday we work hard to try to give the best possible service.

Once again, thank you for you comments.

Ulises Dorta
Flamingo Beach Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2016 beoordeeld

Heel vriendelijk personeel....wel heel Engels gericht ....app zijn netjes ingericht .en er Word goed schoon gemaakt ...eten is goed er is altijd wel iets wat je lust..animatie is wat minder ...strand is op loop afstand.....Dit jaar gaan we weer naar deze hotel

Kamertip: Zuidkant lekker dicht bij het strand
  • Verbleef: september 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank mettykouwenhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken