Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.175)
Beoordelingen filteren
3.175 resultaten
Waardering van reizigers
1.344
1.117
438
174
102
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.344
1.117
438
174
102
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 3.175 beoordelingen
31 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ideaal appartementencomplex opgebouwd als "dorp" met de huisjes naar zee gericht.
Helaas veel hellingen en trappen, wat voor ouderen een probleem kan zijn. Om je huisje binnen te komen moet je een trap op, is niet erg handig met je buggy!
De vriendelijkheid van restaurant personeel laat te wensen over, kortom;

Ligging:8 direct aan strand zeer lange boulevard

Accomodatie:8 huisjes netjes gerenoveerd van binnen (foto's op Tui internet)
(Douchen 5 min dan 15 wachten 30 liter boiler, min puntje voor de mensen die van lang badderen houden)

Eten: 8 zeer smakelijk, goed verzorgt alleen nu de glimlach van de obers nog.

Begaanbaarheid: 6 voor een kinderparadijs als dit zijn de trappen voor ouders met buggies een drama (of je moet van tillen houden)

Nationaliteit: Alleen Engels gericht, voor de Ned, Dui, Fra kindjes vervelend.

Zwembad(en) 9: voor iedereen is er wat ook voor de allerkleinsten is er een warm binnenbad.
Irritatie factor: alle ligbedden overal om 07:00 al vol met handdoeken!!!
Voor de hoeveelheid vakantie bezoekers had het zwemgedeelte ruimer opgezet moeten worden voor meer ligbedden.

Huishouden: 9 zeer vriendelijk personeel wat hard werkt en alles weer schoon achterlaat, ze doen zelfs je afwas!

Al met al een fijne vakantie gehad en zeker de moeite waard om hier een keer je vakantie te vieren!

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Sander B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juni 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Sander B,

Thank you for your recent visit and the time you spent reporting your comments and valuations regarding our service and facilities. Any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service.

Dear customer, every customer nacionality is welcome and everyone can enjoy in our 80,000 sqm plot of land.

Best regards and hope to see you soon...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze beknibbelen op allerlei dingen. Restaurants staat overal aangegeven 4 en à la Cart, maar in werkelijkheid zijn dit gewoon buffet restaurants met hetzelfde matige eten als de rest. Het eten wordt bereidt met de goedkoopste ingrediënten. Wees voorbereid op diaree. Handdoeken zijn niet normaal te krijgen. De kamers stinken naar riool en het pleisterwerk laat overal los. Bedden zijn verschrikkelijk. Geen jus d orange bij het ontbijt. Je kan maar een 5 minuten douchen dan heb je koud water. Je moet betalen voor het strand. Geen kruier. Bagageruimte waar iedereen in kan. Slechte WiFi. Vieze toiletten. Slechte animatie.

Personeel vd restaurants zijn wel erg aardig. Dit is wel echt een resort dat erg kindvriendelijk is.

Het animatieteam is echt overbodig want deze vermaken eerder zich zelf dan de kinderen de avondshow slaat helemaal nergens op en is geen enkel vermaak voor niemand! Verschrikkelijk team absoluut geen aandacht voor geen enkel kind! Goede tip voor de directeur... Breng zelf eens een undercover weekje door op het resort dan ontsla je dit vervelende groepje direct.

Receptiepersoneel is erg onaardig, op Manuel na. Klachten worden niet opgelost en men is zeer zeer asociaal!

Naast het resort ligt op dit moment een bouwput en dit wordt niet vermeld.

Jammer van al deze punten, maar wees hier op voorbereidt, want de prijs die je hier betaald, daarvoor kun je makkelijk in een beter resort zitten, met meer kwaliteit.

Ik hoop hiermee een duidelijke opsomming te hebben gemaakt vd negatieve punten ik begrijp niet hoe er überhaupt positieve reacties worden geplaatst tenzij er een marketing team achter zit van TUI want dit is de hoofdsponsor van dit resort.

Nog even de positieve punten: goede ligging, ruime bungalows, aardig restaurantpersoneel en veel zwembaden gericht op kinderen.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
1  Bedank Voornaam A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2016
Google-vertaling

Dear Voornaam A

Thank you for taking the time to evaluate your holiday in our complex. We always welcome feedback and any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service.

I'm sorry to hear that you have had all these issues during your stay. Your comments are being investigated and passed on to the staff. Everyday we work hard to try to give the best possible service.

Once again, thank you for you comments.

Ulises Dorta
Flamingo Beach Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2016 beoordeeld

Heel vriendelijk personeel....wel heel Engels gericht ....app zijn netjes ingericht .en er Word goed schoon gemaakt ...eten is goed er is altijd wel iets wat je lust..animatie is wat minder ...strand is op loop afstand.....Dit jaar gaan we weer naar deze hotel

Kamertip: Zuidkant lekker dicht bij het strand
  • Verbleef: september 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank mettykouwenhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2015 beoordeeld

Prachtige ligging. Vriendelijk personeel. Goed onderhoud en goede schoonmaak.
Ontbijtbuffet fenomenaal. Lunch zeer uitgebreid. Diner 'standaard' buffet.
Wel goed dat je 1 keer per verblijf in "Tavern by the sea" mag dineren (lekkere tapas en heerlijke steak).
2 van de 3 buffetrestaurant én het à la carte restaurant hebben uitzicht op zee!

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Westenbrink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 januari 2016
Google-vertaling

Dear Westenbrink,

Thank you very much for your nice review. We are very happy that you enjoyed your holidays with us. As you say the food is really good. It is difficult to find an All Inclusive hotels where guests can enjoy our spectacular buffet but also a themed evening in our diferent restaurants; the Tapas “Tavern by the Sea”, where food is served just some steps away from the beach, and The Grill “Green and Grill”, with fresh vegetables, meat and fish selection.

Best regards and hope to see you soon...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Van alle gemakken voorzien resort met een prachtige ligging aan zee, zeer vriendelijke bediening en zeer attent personeel, ruime en schone appartementen met elke dag schone badlakens en beddengoed, zeer ruime keus en goed bereid eten, zelfs bij aankomst om 22.15 uur konden we nog gebruik maken van het buffet, voldoende zwembaden en ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, we gaan zeker nog eens.

Verbleef: oktober 2015, reisde met vrienden
Bedank d b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 november 2015
Google-vertaling

Dear Mr. d b,

I wish to sincerely thank you for your recent review on our hotel. Guest Feedback is extremely important to us and my staff and I use this information to ensure that all guests have an enjoyable stay with us.

I would also like to thank you for your kind comments on our staff and Hotel facilities.

Many Thanks, and hope to see you soon...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken