Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vakantie Playa Blanca”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 1 website!
TUI Family Life Flamingo Beach Resort
Beoordeeld als nr. 20 van 37 hotels in Playa Blanca
14 juli 2016 beoordeeld

Top vakantie gehad in Flamingo Beach. Wij zijn met z'n tweeën gegaan en hebben geboekt via een TUI-reisbureau. Onze eisen waren een rustige vakantie met lekker weer. Flamingo Beach is een soort dorpje met allemaal appartementen van maximaal 2 verdiepingen hoog. Bij het reisbureau hadden we aangegeven dat we graag een rustige ligging wilden, en op de bovenste verdieping. We kregen een appartement vlak naast het hoofdzwembad, op de bovenste verdieping. Dit leek niet prima, maar achteraf helemaal geen last gehad van het lawaai van het zwembad omdat de kamers redelijk geluidsstil zijn met het geluid van buiten af. Het grote zwembad is erg druk, iedereen reserveert er om 8 uur s ’ochtends al bedjes, en daar wordt niet echt actie op ondernomen. Een stuk verderop zit verstopt achter wat appartementen een wat rustiger zwembad, maar welke dag plek is, en geen geschreeuw van de animatie. Bijna alle drankjes zitten bij het all inclusive, eigenlijk niks kunnen vinden wat in dat opzicht betaald was.

Als je de hele vakantie graag op het hotel wil blijven is deze vakantie eindelijk alleen maar geschikt voor mensen met kleine kinderen. Als je geen kinderen hebt dan heb je hier eigenlijk niet super veel te zoeken, dit was achteraf wel een nadeel. Zeker 80% van de gasten op het hotel komt uit Groot Brittannië (Wales, Ierland, Schotland, Engeland).

Wat ons opviel is dat er wel heel veel op wordt ingespeeld om op het hotel nog meer geld uit te geven, van geld betalen voor de bingo, tot het constant aanbieden van knuffels en cd’s. Het staat vol met automaten waar kinderen tegen betaling wat uit kunnen halen. De spa kost 10 euro per persoon, en zelfs het wegen van je koffer kost geld. Vorig jaar op vakantie in Gran Canaria waren al deze zaken gewoon gratis en beter geregeld. Het entertainment is minimaal 5 van de 7 avonden hetzelfde entertainment team en volledig in het Engels. Om de 7 dagen wisselt het programma maar, dus als je langer blijft zie je hetzelfde vaker terugkomen. Als je kinderen hebt is er veel (alleen Engelse) begeleiding vanuit het hotel, er is zwemles, voetbal, tennis, en andere activiteiten, en alles is begeleid.

Als je in de zomer boekt krijg je bij aankomst reserveringen voor alle vier de a la carte restaurants. Dit is een super afwisseling op het normale all inclusive eten. Het eten buiten de a la carte restaurants is niet super bijzonder en niet super afwisselend, maar wel gewoon lekker, en nooit koud.
Als je wat wil kopen kan je langs de zee naar Castillo de Aguila waar een aantal winkels zijn. Als je echt naar grotere winkels wil kan je voor een paar euro met buslijn 161 vanuit Castillo de Aguila naar Puerto del Carmen of Arrecife.

Voordelen:
• Direct aan het strand
• De vier a la carte restaurants zijn super (vooral het zee en het pizza restaurant zijn erg goed)
• Eten was altijd warm en goed
• Bijna al het eten in drinken is gratis bij all inclusive
• Veel voorzieningen in kamer (magnetron, water koker)
• Airco is gratis

Nadelen:
• Meest geschikt als je met kleine kinderen gaat
• Entertainment was volledig en alleen in het Engels
• Het waait heel hard in Playa Blanca (kan het hotel niks aan doen)
• Veel zaken betaald ten opzichte van andere all inclusive hotels
• De Wi-Fi is enorm slecht
• Er wordt niet elke dag schoongemaakt, de dekbed overtrekken werden niet gewassen

Kamertip: Kamer in de middelste rij (D) zijn erg rustig, vooral de boven verdieping
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rickbP1086NP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulises D, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Rick B

Thank you very much for your nice review. We are very happy that you enjoyed your holidays with us. As you say the food is really good. Here our guests can enjoy our Buffet restaurants, but also a Themed evening in our diferent restaurants; the Italian “ Bambola”, the Tapas “Tavern by the Sea”, where food is served just some steps away from the beach, The Grill “Green and Grill” and the Mexican “Tex Mex”.

Yes, in Flamingo Beach Resort has got the space for the families, but also for couples and singles, during peak season the number of children and teenagers is higher due to the school holidays. However. Everyone is welcome and can enjoy in our 80,000 sqm plot of land.

Best regards and hope to see you son...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.991)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 14 van 2.991 beoordelingen

31 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ideaal appartementencomplex opgebouwd als "dorp" met de huisjes naar zee gericht.
Helaas veel hellingen en trappen, wat voor ouderen een probleem kan zijn. Om je huisje binnen te komen moet je een trap op, is niet erg handig met je buggy!
De vriendelijkheid van restaurant personeel laat te wensen over, kortom;

Ligging:8 direct aan strand zeer lange boulevard

Accomodatie:8 huisjes netjes gerenoveerd van binnen (foto's op Tui internet)
(Douchen 5 min dan 15 wachten 30 liter boiler, min puntje voor de mensen die van lang badderen houden)

Eten: 8 zeer smakelijk, goed verzorgt alleen nu de glimlach van de obers nog.

Begaanbaarheid: 6 voor een kinderparadijs als dit zijn de trappen voor ouders met buggies een drama (of je moet van tillen houden)

Nationaliteit: Alleen Engels gericht, voor de Ned, Dui, Fra kindjes vervelend.

Zwembad(en) 9: voor iedereen is er wat ook voor de allerkleinsten is er een warm binnenbad.
Irritatie factor: alle ligbedden overal om 07:00 al vol met handdoeken!!!
Voor de hoeveelheid vakantie bezoekers had het zwemgedeelte ruimer opgezet moeten worden voor meer ligbedden.

Huishouden: 9 zeer vriendelijk personeel wat hard werkt en alles weer schoon achterlaat, ze doen zelfs je afwas!

Al met al een fijne vakantie gehad en zeker de moeite waard om hier een keer je vakantie te vieren!

Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
Bedank Sander B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juni 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Sander B,

Thank you for your recent visit and the time you spent reporting your comments and valuations regarding our service and facilities. Any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service.

Dear customer, every customer nacionality is welcome and everyone can enjoy in our 80,000 sqm plot of land.

Best regards and hope to see you soon...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze beknibbelen op allerlei dingen. Restaurants staat overal aangegeven 4 en à la Cart, maar in werkelijkheid zijn dit gewoon buffet restaurants met hetzelfde matige eten als de rest. Het eten wordt bereidt met de goedkoopste ingrediënten. Wees voorbereid op diaree. Handdoeken zijn niet normaal te krijgen. De kamers stinken naar riool en het pleisterwerk laat overal los. Bedden zijn verschrikkelijk. Geen jus d orange bij het ontbijt. Je kan maar een 5 minuten douchen dan heb je koud water. Je moet betalen voor het strand. Geen kruier. Bagageruimte waar iedereen in kan. Slechte WiFi. Vieze toiletten. Slechte animatie.

Personeel vd restaurants zijn wel erg aardig. Dit is wel echt een resort dat erg kindvriendelijk is.

Het animatieteam is echt overbodig want deze vermaken eerder zich zelf dan de kinderen de avondshow slaat helemaal nergens op en is geen enkel vermaak voor niemand! Verschrikkelijk team absoluut geen aandacht voor geen enkel kind! Goede tip voor de directeur... Breng zelf eens een undercover weekje door op het resort dan ontsla je dit vervelende groepje direct.

Receptiepersoneel is erg onaardig, op Manuel na. Klachten worden niet opgelost en men is zeer zeer asociaal!

Naast het resort ligt op dit moment een bouwput en dit wordt niet vermeld.

Jammer van al deze punten, maar wees hier op voorbereidt, want de prijs die je hier betaald, daarvoor kun je makkelijk in een beter resort zitten, met meer kwaliteit.

Ik hoop hiermee een duidelijke opsomming te hebben gemaakt vd negatieve punten ik begrijp niet hoe er überhaupt positieve reacties worden geplaatst tenzij er een marketing team achter zit van TUI want dit is de hoofdsponsor van dit resort.

Nog even de positieve punten: goede ligging, ruime bungalows, aardig restaurantpersoneel en veel zwembaden gericht op kinderen.

Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
1  Bedank Voornaam A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2016
Google-vertaling

Dear Voornaam A

Thank you for taking the time to evaluate your holiday in our complex. We always welcome feedback and any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service.

I'm sorry to hear that you have had all these issues during your stay. Your comments are being investigated and passed on to the staff. Everyday we work hard to try to give the best possible service.

Once again, thank you for you comments.

Ulises Dorta
Flamingo Beach Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2016 beoordeeld

Heel vriendelijk personeel....wel heel Engels gericht ....app zijn netjes ingericht .en er Word goed schoon gemaakt ...eten is goed er is altijd wel iets wat je lust..animatie is wat minder ...strand is op loop afstand.....Dit jaar gaan we weer naar deze hotel

Kamertip: Zuidkant lekker dicht bij het strand
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank mettykouwenhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2015 beoordeeld

Prachtige ligging. Vriendelijk personeel. Goed onderhoud en goede schoonmaak.
Ontbijtbuffet fenomenaal. Lunch zeer uitgebreid. Diner 'standaard' buffet.
Wel goed dat je 1 keer per verblijf in "Tavern by the sea" mag dineren (lekkere tapas en heerlijke steak).
2 van de 3 buffetrestaurant én het à la carte restaurant hebben uitzicht op zee!

  • Verbleef: December, 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Westenbrink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 januari 2016
Google-vertaling

Dear Westenbrink,

Thank you very much for your nice review. We are very happy that you enjoyed your holidays with us. As you say the food is really good. It is difficult to find an All Inclusive hotels where guests can enjoy our spectacular buffet but also a themed evening in our diferent restaurants; the Tapas “Tavern by the Sea”, where food is served just some steps away from the beach, and The Grill “Green and Grill”, with fresh vegetables, meat and fish selection.

Best regards and hope to see you soon...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Van alle gemakken voorzien resort met een prachtige ligging aan zee, zeer vriendelijke bediening en zeer attent personeel, ruime en schone appartementen met elke dag schone badlakens en beddengoed, zeer ruime keus en goed bereid eten, zelfs bij aankomst om 22.15 uur konden we nog gebruik maken van het buffet, voldoende zwembaden en ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, we gaan zeker nog eens.

Verbleef: Oktober, 2015, reisde met vrienden
Bedank d b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlisesDorta, Gerente van TUI Family Life Flamingo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 november 2015
Google-vertaling

Dear Mr. d b,

I wish to sincerely thank you for your recent review on our hotel. Guest Feedback is extremely important to us and my staff and I use this information to ensure that all guests have an enjoyable stay with us.

I would also like to thank you for your kind comments on our staff and Hotel facilities.

Many Thanks, and hope to see you soon...

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

+ verzorgd en modern appartement
+ gratis WiFi voor de tijd dat je er
bent
+ uitgebreid en gevarieerd ontbijt en avondeten
+ eten en drinken kon meegenomen worden nr t appartement
+ zwembaden waren verzorgd en inclusief een badmeester
+ goed werkende airco
+ fijne douche
+ voor de baby kon op verzoek een zoutloos prakje gekookt worden
+ vriendelijk personeel

- krakende bedden door springveren

Verbleef: Oktober, 2015, reisde met familie
1  Bedank Sumemi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Playa Blanca bekeken
op 1,9 km afstand
Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
op 4 km afstand
Gran Castillo Tagoro Family & Fun
op 1,7 km afstand
H10 Lanzarote Princess
H10 Lanzarote Princess
nr. 14 van 37 in Playa Blanca
5.594 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 3 km afstand
Hotel THe Volcan Lanzarote
Hotel THe Volcan Lanzarote
nr. 8 van 37 in Playa Blanca
4.028 beoordelingen
op 2,1 km afstand
Hotel Hesperia Lanzarote Playa Dorada
op 0,8 km afstand
Jardines del Sol
Jardines del Sol
nr. 6 van 37 in Playa Blanca
503 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In TUI Family Life Flamingo Beach Resort geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over TUI Family Life Flamingo Beach Resort

Adres: Avenida de Canarias S/N | Playa Flamingo, 30540 Playa Blanca, Lanzarote, Spanje
Locatie: Spanje > Canarische Eilanden > Lanzarote > Playa Blanca
Voorzieningen:
Strand Fitnesscentrum / sportruimte Gratis parkeren Kitchenette Restaurant Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 7 beste resorthotel in Playa Blanca
Nr. 10 familiehotel in Playa Blanca
Nr. 11 hotel aan het strand in Playa Blanca
Prijsklasse: € 123 - € 214 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:2,5 ster(ren) — TUI Family Life Flamingo Beach Resort 2.5*
Aantal kamers: 300
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij TUI Family Life Flamingo Beach Resort met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Flamingo Beach Hotel Playa Blanca
Hotel Flamingo Beach
Playa Flamingo Apartments
Playa Flamingo Lanzarote

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding